pedal sprzegla
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
pedal sprzegla
Witam . Posiadam VW Lupo i cos mi ciezko zaczol chodzic pedal sprzegla czy to moze byc wina linki od sprzegla ??
z gory dzieki za pomoc
z gory dzieki za pomoc
Ostatnio zmieniony pt sty 16, 2009 15:53 przez kicek, łącznie zmieniany 1 raz.
jest swego rodzaju pompa - jest zamocowana od strony skrzyni biegów tuz przed grodzia czołową komory silnika na wysok pedału sprzegła
jest zasilany płynem hamulcowym ze zbiorniczka pompy hamulcowej
jakos tak to kojarzę
cięzko tą ustrekę zdiagnozwać tak na odległośc ale lepiej jakby to zobaczył jakis fachowiec
jest zasilany płynem hamulcowym ze zbiorniczka pompy hamulcowej
jakos tak to kojarzę
cięzko tą ustrekę zdiagnozwać tak na odległośc ale lepiej jakby to zobaczył jakis fachowiec
Ostatnio zmieniony pt sty 16, 2009 22:15 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
mozesz mieć z tym problem ja robiłem takie cos w " pasku"(nie jest moją intencją aby cię zniechęcić ! i wierz mi ze odkrecić odpowietrznik to juz jest sztuka a co dopiero zdemontować rozebrać i złozyć (sekcje tej pompy )
dlatego jak tego nie robiłes lub podobnych rzeczy z układem hydraulicznym mozesz mieć kłopot tym bardziej ze trzeba to pózniej dokładnie odpowietrzyć
dlatego jak tego nie robiłes lub podobnych rzeczy z układem hydraulicznym mozesz mieć kłopot tym bardziej ze trzeba to pózniej dokładnie odpowietrzyć
Ostatnio zmieniony pt sty 16, 2009 22:29 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.