[mk3] centralny zamek na tyla klape , szyberdach z pilota ..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] centralny zamek na tyla klape , szyberdach z pilota ..
zalorzylem centralny zamek jakis czas temu ale nie podpiolem sie do tylnej klapy bo mi cos nie pasowalo z zamkiem co muse zrobic zeby to chodzilo bo juz mnie trafia wkladanie kluczyka albo sprawdzanie czy zamkniete a druga rzecz to mam wolny kanal na pilocie MAGICAR 440 z allegro.pl i nie narzekam na niego a chce go podlonczyc do szyberdachu zeby automatycznie z pilota (podczas przytrzyamnia) mozna z domu bylo zamknac szyberdach... ma ktos jakis pomysl i opis...
- Paweł Marek
- V.I.P.
Czyli rozumiem że masz dokładany elektryczny zamek i oryginalny szyberdach elektryczny. Jeśli chodzi o zamek w klapie do ktoś już o to tutaj pytał. Zamek trzeba przerobić na pewno w dwójce (o tym porady są), w trójce pewnie jest podobnie ale nie znalazłem takiego tematu na forum. Co do dachu to możesz użyć kabla z funkcją komfort. On daje iluś tam - chyba 30 s impuls plusowy przy włączaniu alarmu. Nie wiem jaka jest jego obciążalność więc lepiej przez jakiś przekaźnik i podpiąć do włącznika dachu.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.