czy mi sie sowa zlegla czy co
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czy mi sie sowa zlegla czy co
siema mam trojeczke od pewnego czasu i mam problem gdy sie rozpedze do 60 km\h i wyzej to zaczyna mi cos chuczec na podobienstwo chuczenia sowy i nie mam zielonego pojecia co to moze byc pojawia mi sie to z przodu z lewej strony ktos moze sie z tym spotkal lub wie o co chodzi
z gory dzieki za podpowiedzi
z gory dzieki za podpowiedzi
- cinekban87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- tympy mechanik
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ojojoj1, ale to huczy non stop ? czy przechodzi pozniej ? podjedz na stacje diagnostycza, tam Ci sprawdza łozyska w kole , mozesz tez zrobic to sam , rozpedz sie i na luzie słuchaj co Ci wyje.
A jezeli mowisz to takim cichym uuuhuuu ktory trwa 2sekundy jak sie silnik rozgrzewa to tutaj to jakies czary mary
A jezeli mowisz to takim cichym uuuhuuu ktory trwa 2sekundy jak sie silnik rozgrzewa to tutaj to jakies czary mary
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a powiesz ze kolga tympy mechanik odpala auto i auto sobie stoi w garazu , po takim czasie mniej wiecej jakbys przejechał ok 500-600 m( jak przejedzei te 500-600 m to tez tak sie dzieje ) słychac takei uhuuuu jak sowa nie wiem, ja stawiam na to ze cos sie odpowietrza, moze cos z ukladem chłodzenia ?:D ciekawostka jak zadnabodzio_j pisze:ojojoj1, Amortyzatory też mogą huczeć.
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- tympy mechanik
- Forum Master
- Kontakt:
Tez kolega ma racje.Sprawdz przed wymiana opony czy sa rownomiernie zjechane.Podmien z tylnimi.Zaoszczedzisz troche na wymianie lozyskaZS12 pisze:nie wiem czy koledzy się zgodzą ze mną zle ja bym postawił naopony które też niekiedy potrafią huczeć
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]