Własnej roboty lampy krzyz ... czy moge dostac mandat ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Własnej roboty lampy krzyz ... czy moge dostac mandat ??
witam zrobiłem własnej roboty lampy z krzyzem .. i wydaje mi sie ze chyba jest za szeroki czy moze tak zostac .. wyglada to fajnie mocno widac .. ale czy moge za to dostac mandat albo co gorsza zabiora mi dowód ?? piszcie ... czy moge miec lampy z krzyzem własnej roboty ale zeby paski były waskie ...
www.vagjarocin.pl
Teoretycznie możesz dostać mandat bo zrobiłeś przeróbkę lamp i teraz ta lampa straciła przez to homologację, a praktycznie to nie wiem czy policjant będzie aż tak dociekliwy i każe ci otwierać maskę i przyglądać się czy ta lampa ma przeróbkę czy jest oryginalna...
Dodam że te lampy to tak nie bardzo jak dla mnie, lepiej kup sobie normalne lampy z krzyżem przede wszystkim z gładkim szkłem, to wygląda dużo lepiej, nie muszą być nowe poszukaj na forum może ktoś odsprzeda...
Dodam że te lampy to tak nie bardzo jak dla mnie, lepiej kup sobie normalne lampy z krzyżem przede wszystkim z gładkim szkłem, to wygląda dużo lepiej, nie muszą być nowe poszukaj na forum może ktoś odsprzeda...
Ostatnio zmieniony czw kwie 23, 2009 18:51 przez koszu_sk, łącznie zmieniany 1 raz.
http://koszu-sk.fotosik.pl/albumy/425723.html
Ja miałem nie raz stycznosc z policja i przegladami mi wszytko lampy zawiesznie i nawet wyposaenie auta.Wiec moja zdanie jest tak jak bede chcieli na 100% wezma ci mandac i nawet moga dac mandat.Pozdrawiam !!!
Bog stworzyl Volkswageny, bo wie co to jest prawdziwe Piekno.!!!A inne samochody?,Bo ma poczucie humoru.!!!
ja bym zostawił i zobaczył jak to bedzie
viewtopic.php?p=2433766#2433766" onclick="window.open(this.href);return false; <-- i po swapie ;D
nie wiem ... potrzebne mi to chyba jak rybie ręcznik ... ale z nudów tak zacząłem grzebac i chyba nawet mi sie to widzi ale do konca sam nie wiem jak bym mogł z tym jezdzic to by tak zostało a tak to nie wiem ... qwa policja policja ale jakis znajomy w tych kregach by sie przydał ...
www.vagjarocin.pl
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
...spore kłopoty:dnadna pisze:a tak z ciekawości to mógł bys zdradzić co ten krzyż niby ma dać ?
Zależy na kogo trafisz...
Na innym forum golfa jest temat jak gościowi zatrzymali dowód i skierowali na badanie techniczne za rysę od pęknięcia, nie rozbicia tylko samego pęknięcia tylnej lampy.
Oto link, tak dla poczytania!
http://www.golf3.pl/topics20/pekniety-k ... t17622.htm
Wywaliłbym to w diabły, tym bardziej jak dopiero masz się przekonać czy to coś daje (poza kłopotami )...
Ostatnio zmieniony pt kwie 24, 2009 01:05 przez Zico63b, łącznie zmieniany 2 razy.