Przód wyższy od tyłu.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przód wyższy od tyłu.
Witam, mam golfa III gti edition i wyraźnie widać, że przód stoi wyżej od tyłu strasznie głupio to wygląda. Domyślam się, że poprzedni właściciel wstawił sprężyny od zwykłej wersji golfa. Mam takie pytanie odnośnie tego czy mógłbym poprostu sam skrócić te sprężyny? No i jaką wysokość mają żeby wiedzieć ile przyciąć. Z góry dzięki za pomoc.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Daj fotki, może to tył stoi za nisko a z przodem jest ok. Nie będziesz przecież ciął spręzyn to nierealne bo stracą charakterystykę i ostatnie zwoje sa przecież odpowiednio wyprofilowane pod talerzyki.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
wydaje mi sie ze moglbys skrucic poniewaz sprezyna w golfie u dolu niejest sklepana na plasko, ile przyciac hmmm to trudne pytanie napewni tnij od dolu i chyba bylo by dobrze ciac co cwierc zwoja i sprawdzac czy juz jest na odpowiednim poziomie. Zaznaczam iz kielich podtrzymujacy sprazyne na amortyzatorze jest specjalnie wyprofilowane takze niezrobi to problemu jezeli skrucisz sprezyne.
- Lukasz_mk2
- Forum Master