buczenie (drgania) przenoszone na karoserie w tdi ahu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
buczenie (drgania) przenoszone na karoserie w tdi ahu
praktycznie w całym zakresie obrotów, dziwięk silnika wzbogacony jest o dudnienie.
strasznie irytujące przenosi się przez drgania po karoserii. wymieniłem poduszki (wszystkie), rezonator sprawdziłem czy wydech nie zatkany.
Ten dziwięk jest jakby był wydech dzirawy ale nie jest. na wolnych obr. w garażu po otworzeniu maski słuchać jakby gdzieś przy filtrze powietrza ale to może sie przenosic. Mechanicy twierdzą że nie wiedza co tojest i zeby czekac az padnie. miałem wcześniej golfa 1z i dudniło przez 100k km i nie padło dalej dudni wiec moge sie nie doczekac. Bardzo prosze pokmużcie może ktos to juz znalazł? przy czy na testach vag wszystko jest ok.
strasznie irytujące przenosi się przez drgania po karoserii. wymieniłem poduszki (wszystkie), rezonator sprawdziłem czy wydech nie zatkany.
Ten dziwięk jest jakby był wydech dzirawy ale nie jest. na wolnych obr. w garażu po otworzeniu maski słuchać jakby gdzieś przy filtrze powietrza ale to może sie przenosic. Mechanicy twierdzą że nie wiedza co tojest i zeby czekac az padnie. miałem wcześniej golfa 1z i dudniło przez 100k km i nie padło dalej dudni wiec moge sie nie doczekac. Bardzo prosze pokmużcie może ktos to juz znalazł? przy czy na testach vag wszystko jest ok.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Katalizator?
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
U Mnie jest identycznie dosl. identycznie 2 miesiace z tym walcze wymienilem poduszki lacznik elastyczny i nic nie dalo a po otworzeniu klapy bagaznika (Vento 1.9d) rezonans w kabinie jeszcze wzrasta w srode tj. 19.04.2006 jade na wymiane probna poduszek jeden mechanior powiedzial ze zalozylem poduszki o nieodpowiedniej elastycznosci gumy zobaczymy pozdrawiam