rozrusznik golf 4 2.0
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
rozrusznik golf 4 2.0
witam. mam taki problem. czasami gdy przekrece kluczyk golf sie nie odzywa i gasna wszYtskie kontrolki. mechanik powiedzial ze to wina rozrusznika bo ma przebicie. zdecydowalem sie kupic uzywany. mam oznaczenie silnika APK. czy bedzie pasowal rozrusznik od innych oznaczen albo od silnika z octavi albo bory?
pozdrawiam
pozdrawiam
18" totalne minimum...
Moje oczko w głowie MK4: viewtopic.php?f=89&t=318940" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje oczko w głowie MK4: viewtopic.php?f=89&t=318940" onclick="window.open(this.href);return false;
wiem ze mozna zregenerowac ale tro troszke kosztuje a ja niestety nie jestem przy kasie narazie bo musialem zrobic w tym miesiacu rozrzad i immo mi zblokowal co mnie skasowalo 200zl. a jaka moze byc jeszcze przyczyna?
18" totalne minimum...
aku, brak przejścia na masie. ale jeżeli mechanik weryfikował to chyba wie co mówi.lukanek90 pisze:a jaka moze byc jeszcze przyczyna?
Ostatnio zmieniony pt mar 05, 2010 21:46 przez tom17, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stats/20575][img]http://www.motostat.pl/user_images/20575/icon1.png[/img][/url]
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Jak mechanik tego nie robił, to poprzeczyszczaj wszystkie styki przy rozruszniku, akumulatorze. W jakim stanie aku? Wcześniej aku nie stwarzał problemów?
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
aku jest w dobrym stanie. w czerwcu wymieniany w te wielkie mrozy krecil bez problemu. narazie jest dobrze ale po niedzieli bede czyscil wszytskie styki i zobaczymy czy to cos da. jezeli nie to kupie uzywke. patrzylem na allegro mozna kupic za 150zl
18" totalne minimum...