GOLF - MK3, 1994rok
witam,
mam taki problem, ostatnio sobie jechałem w trasę, stosunkowo daleko i miałem oczywiście CB jak zawsze. Jadę jadę, dojechałem. Rano odpalam auto, włączam CB, włączyło się na chwilkę, potem nagle wyłączyło się. Wkładałem, ruszałem tą końcówką i zaskakiwało na kilka sekund i dalej nic...
Bezpiecznik napewno okej, bo by nie działało całe podświetlenie w samochodzie (od nawiewów itp, bo mają wspólny bezp.).
I teraz pytam, co to być może? Gdzie jest przyczyna?
pozdrawiam
Zapalniczka przestała działać - CBradio
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Zapalniczka przestała działać - CBradio
Ostatnio zmieniony ndz kwie 11, 2010 10:29 przez kornelstg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie, chyba że instalacja gniazda zapalniczki jest zmodyfikowana i podpięta pod plus po zapłonie, a sposób naprawy zależy skąd to napięcie zostało pociągnięte, więc ciężko pomóc bez robieraniakornelstg pisze:Bezpiecznik napewno okej, bo by nie działało całe podświetlenie w samochodzie (od nawiewów itp, bo mają wspólny bezp.).
[ Dodano: Nie Kwi 11, 2010 10:53 am ]
VBez przeróbek - bezpieczik 21 przedostatni z prawej
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.