Kręci kręci, a nie odpala
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Kręci kręci, a nie odpala
witam,
mam taki problem.
z kumplem się założyłem, że odpalę auto, coś mi w nim namieszał i teraz się śmieje.
otóż chcę odpalić autko i kręci kręci i nic, nie pali.
dodam, że czuje paliwo.
odczepiona była kostka na gaźniku to wczepiłem, co jeszcze mógł odczepić/wyciągnąć?
pozdrawiam i dzięki za rady.
mam taki problem.
z kumplem się założyłem, że odpalę auto, coś mi w nim namieszał i teraz się śmieje.
otóż chcę odpalić autko i kręci kręci i nic, nie pali.
dodam, że czuje paliwo.
odczepiona była kostka na gaźniku to wczepiłem, co jeszcze mógł odczepić/wyciągnąć?
pozdrawiam i dzięki za rady.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie do ciebie pisalemKarol G60 pisze:a skąd wiesz że to w mk3???? napisał ze podłączył wtyczke do gażnika temu tym sie sugerowałem...agrala pisze:a gdzie masz gaznik w mk3?
zobacz czy jest iska?
moze odczepil wtyczke od halla badz wyiagnal ci palec z kopulki
zobacz na czas jaki jest przy odpowiedzi - w minute bym sie nie uwinal
skad wiem ze to mk3? - jak wejdziesz na swoje posty i pokaze ci sie tabelka to zobaczysz ze temat jest w dziale technicznym a przed tytulem jest w kwdratowym nawiasie napisane pogrubina czcionka MK3 Silnik
- Szynkarz
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Kręci kręci, a nie odpala
witam, zdarzało mi się tak kiedyś jak miałem MK3 1,4 , tez kręcił krecił i nie zapalał, pomogła wymiana kopułki z palcem
Ostatnio zmieniony pn kwie 19, 2010 22:21 przez Szynkarz, łącznie zmieniany 1 raz.