POMOZCIE !!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
POMOZCIE !!!!
WITAM:)MAM TAKI PROBLEM.CZESTO JAK RUSZAM AUTO ZACHOWUJE SIE JAK BY BLOKOWALO KOLA-SZARPIE STRASZNIE AZ CIEZKO RUSZYC,PO CHWILI JEST DOBRZE,ZNOWU JAK PRZEJADE KAWALEK TO SAMO SIE DZIEJE.CZY MOZE TO MIEC ZWIAZEK ZE MAM DO WYMIANY LOZYSKO Z PRZODU ???Z GORY DZIEKI
Wyłacz tego caps locka z łaski swojej. Więc może Ci blokować łożysko, ale musiałoby być naprawdę zdrowo rozleciane, lecz wszystko jest mozliwe. Bardziej obstawiałbym blokujące się hamulce. Ale jedna sprawa - czy jesteś pewie, że szarpanie pochodzi od ukladu jezdnego, a nie silnika?? - bo to dośc istotne.
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
wincol, mi się wydaje, że masz problem raczej z duszeniem silnika.
W dopisku ( profilu) napisałeś, Silnik: CL, tylko, że CL to wersja wyposażenia a nie silnik...
Wracając do tematu, poszukaj sobie coś o duszeniu silnika, bo niedawno o tym było bardzo dużo
W dopisku ( profilu) napisałeś, Silnik: CL, tylko, że CL to wersja wyposażenia a nie silnik...
Wracając do tematu, poszukaj sobie coś o duszeniu silnika, bo niedawno o tym było bardzo dużo
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=42329
Więc wymień łożysko czemprędzej i zobacz co się będzie działowincol pisze:hamulce raczej nie bo mialem wymieniany uklad hamulcowy 2 miechy temu,a dusic go nie dusze:)co do silnika to cos z tym moze byc bo ostatnio tez cos mi inaczej pracuje-nierowno chodzi.A lozysko halasuje strasznie,nawet mechanik mowil ze mam je jak najszybciej wymienic