Zapalniczka , która dotychczas działała zepsuła sie kiedy podłączyłem do gniazda zapalniczki lutownice samochodową, poleciała jedna iskierka i zapalniczka juz nie zadziałała, sprawdzałem czy zadziała zapalniczka i jak ją wcisnąłem to już nie odskoczyła, nie świeci sie nawet. Dodam jeszcze że bezpiecznik jest w porządku i gniazdko zapalniczki w bagazniku działa.
[ Dodano: 09 Cze 2010 14:55 ]
Powiedzcie chociaż jak wyciągnąć tą zapalniczke, albo cos doradźcie.
Problem z zapalniczka.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Progresywny
- Lubie to!
Nie prawda. Po co sobie utrudniac...?Buyashaka pisze:Aby wyciagnac zapalare nalezy odkrecic caly panel srodkowy ..
Aby wyciągnąc zapalniczkę i dostac sie do jej kostki itp... wystarczy otworzyć "kubełek" z petami> następnie wyciągnąć ten malutki pojemniczek i pod nim znajdziemy jedną srubke ktorą nalezy odkrecic. Wtedy cała popielniczka wychodzi wraz z zapalniczką.
-
- Forum Master
Tylne gniazdo jest na innym bezpieczniku to po pierwsze... po drugie dla pewności przejrzyj/sprawdź WSZYSTKIE bezpieczniki, jak chcesz wyjąć zapalniczkę to na pewno nie musisz ruszać środkowego panelu... sam to rozbierałem... nie pamiętam już jak to wyglądało ale nie zdejmowałem panelu środkowego... wyjmij popielniczkę tam chyba są 2 śrubki trox wykręć je i chyba jakoś wyjdzie (tak mi się przypomina)
[ Dodano: 09 Cze 2010 21:41 ]
[ Dodano: 09 Cze 2010 21:41 ]
no i wszystko jasne.Bolson Tdi pisze:Nie prawda. Po co sobie utrudniac...?Buyashaka pisze:Aby wyciagnac zapalare nalezy odkrecic caly panel srodkowy ..
Aby wyciągnąc zapalniczkę i dostac sie do jej kostki itp... wystarczy otworzyć "kubełek" z petami> następnie wyciągnąć ten malutki pojemniczek i pod nim znajdziemy jedną srubke ktorą nalezy odkrecic. Wtedy cała popielniczka wychodzi wraz z zapalniczką.
-
- Nowicjusz