Mała dziurka ;)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mała dziurka ;)
Niedawno zakupiłem golfa no i jak wiadomo zaczynam go "odkrywać" i doprowadzać do porządku. Znalazłem m.in. coś takiego pod fotelem pasażera, co nie wygląda za pięknie i nie wiem co mogę z tym zrobić (nie znam się na blacharce).
Wygląda to tak:
Doradzi ktoś może co z tym zrobić? Chciałbym najlepiej zrobić sobie to sam, (zwłaszcza że z kasą jak chyba każdy student cienko stoje - zwłaszcza że ostatnio sporo w nim już wymieniłem), no chyba że ktoś ma jakiegoś dobrego fachowca z Krakowa, który mógłby mi to zrobić w dobrej cenie.
Wygląda to tak:
Doradzi ktoś może co z tym zrobić? Chciałbym najlepiej zrobić sobie to sam, (zwłaszcza że z kasą jak chyba każdy student cienko stoje - zwłaszcza że ostatnio sporo w nim już wymieniłem), no chyba że ktoś ma jakiegoś dobrego fachowca z Krakowa, który mógłby mi to zrobić w dobrej cenie.
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 20:32 przez peterps, łącznie zmieniany 3 razy.
peterps, to po co kupywales autko?nie lepiej bylo miejskimi srodkami komunikacji jezdzic?o 5zl bedziesz teraz sie targowal?jedz na warsztat pokaz i ci powiedzą.taka informacja nic nie kosztuje.facet wejdzie pod autko popuka postuka i mniejwiecej wyceni.skad my tu mamy wiedziec jak jest dalej z podlagą.