Oświetlenie bagaznika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Oświetlenie bagaznika
Pytanie gdzie szukac usterki nie swieci mi lampka w bagazniku wczesniej zanim calkiem zgasla swirowala tzn zazyla sie migala itp nadmieniam ze zarowka jest ok kabelki tez nie uszkodzone nie jestem elektrykiem wiec pytam gdzi "kopac" zeby to naprawic bo to przydatne oswietlenie
- palibrzuch
- Mały gagatek
mialem cos takiego u siebie
u mnie to byla wina wlacznika ktory jest zamontowany w zamku klapy po prostu rudy go zjadl i nie laczyl akurat mialem drugi zamek wstawilem i wszystko jest ok
zdejmij pokrywe plastikowa od klapy i tam masz do zamka podlaczone kable na 2 piny chyba jak zlaczysz je to powinno swiecic
ogolnie to w zamku jest czujnik i z tego co pamietam to nie jest on wymienialny
pozdro
u mnie to byla wina wlacznika ktory jest zamontowany w zamku klapy po prostu rudy go zjadl i nie laczyl akurat mialem drugi zamek wstawilem i wszystko jest ok
zdejmij pokrywe plastikowa od klapy i tam masz do zamka podlaczone kable na 2 piny chyba jak zlaczysz je to powinno swiecic
ogolnie to w zamku jest czujnik i z tego co pamietam to nie jest on wymienialny
pozdro
Jest on wymienialny. Jest zamontowany na zatrzask. Tylko z dostępem to raczej do ASO. Ja wsadziłem inny podobny z elektronika. Trzeba było nieco go dopasować ale zdaje egzamin od pół roku.palibrzuch pisze:ogolnie to w zamku jest czujnik i z tego co pamietam to nie jest on wymienialny
Innym porodem problemów może być przerwanie instalacji w przelotce gumowej.
-
- Nowicjusz