MK3 2,0 16v i gaz??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK3 2,0 16v i gaz??
witqm jak w temacie.
jestem na kupnie golfa 3 2,0 16v z 94 roku
i chcialbym do niego wsadzic doniego gaz, czyu to autko lubi gaz?? czy nie polecacie do niego wkladac gazu??? i jaka cena instalacji mniejwiecej jest?
pozdrawiam i czekan ma odp.
jestem na kupnie golfa 3 2,0 16v z 94 roku
i chcialbym do niego wsadzic doniego gaz, czyu to autko lubi gaz?? czy nie polecacie do niego wkladac gazu??? i jaka cena instalacji mniejwiecej jest?
pozdrawiam i czekan ma odp.
- Paweł Marek
- V.I.P.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja sie z tym nie zgodze na gazie ten silnik targnie wieksza moc, trzebaby bylo tylko zrobic maly mod w ecu i jezdzilby nawet lepiej na gazie niz na benzyniePaweł Marek pisze:Da sie założyć nawet drugą generację za ok 2000, ale jest to jednak to swego rodzaju profanacja.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
- Paweł Marek
- V.I.P.
jasne że tak. To sie tyczy wszystkich silników. Można blosa zakładać, programować ECU. Tylko że ceny gazu zaczynają się zbliżać do nieopłacalnych a wiadomo że taka modyfikaca musi wpłynąć na zużycie gazu dość wyraźnie. W końcu jednak technicznie założenie gazu do 16-ki jest mozliwe, a o reszcie niech decyduje zainetresowany.evolution pisze: trzebaby bylo tylko zrobic maly mod
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.