Czy z AAM da sie wyciagnąc 90 km
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy z AAM da sie wyciagnąc 90 km
Witam mam małe pytano odnosnie silnika 1,8 75km czy da z niego sie jakos wyciagnac pare koni bo chyba motor AAM jest to samo co np ABS chyba ze sie myle z gory dzieki
presario, dokładnie: średnicą i głębokością wybrania w tłokach, co powoduje, że nawet po założeniu wałka i kompa od ABS 90 KM zmodyfikowany AAM osiąga nieco mniej. Do kompletu należałoby wymienić tłoki i założyć chłodnicę oleju, którą ma np. ABS, a nie ma AAM.
MH po przeszczepie bloku - alive&kicking!
ja przyznam sie że jak kupowałem to akurat moc silnika mnie tak nie interesowała jak jego stan i ogólnie całego samochodu oraz rocznik a że nie miałem zastrzeżeń do tego auta poprostu zakupiłem a przynajmniej odpałaca mi sie tym że nie musze do niego ręki przykładać i inwestować pieniedzy oprócz podstawowych wymian oleju itp. możliwe że i kolega bardziej był zaferowany stanem a nie mocąkadet pisze:moze koledze kolor nie odpowiadal Wink
[url=http://www.userbars.com/][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/7/vw.gif[/img][/url]
przepraszam nie lubie tego pisac ale o swapie silnika na tym forum byla masa tematow wystarczy poszukacaha dzieki za pomoc czyli nie warto sie w to bawic a moze ktos z was wie czy duzo jest motki naprzykład zeby 2,0 8v wpakowac wiadomo komputer i elektryke ale czy silnik podchodzi bez przerubek na mocowania??
pozdro
i u mnie bylo podobnie. Najbardziej interesowal mnie stan zwlaszcza ze musialem nim 1300km do domu dojechac:)GTomek pisze:ja przyznam sie że jak kupowałem to akurat moc silnika mnie tak nie interesowała jak jego stan i ogólnie całego samochodu oraz rocznik a że nie miałem zastrzeżeń do tego auta poprostu zakupiłem a przynajmniej odpałaca mi sie tym że nie musze do niego ręki przykładać i inwestować pieniedzy oprócz podstawowych wymian oleju itp. możliwe że i kolega bardziej był zaferowany stanem a nie mocąkadet pisze:moze koledze kolor nie odpowiadal Wink
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt: