[mk2] Potrzebne rysunki oraz wymiary rozpórek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
[mk2] Potrzebne rysunki oraz wymiary rozpórek
Po trzech tygodniach intensywnego jeżdżenia na sportowym zawieszeniu po moim pieknym i dziurawym mieście zaobserwowałem dzisiaj już luz na drzwiach. A pozatym ciągle słychać te wspaniałe piszczenie karosy. Chcem sobie zrobić rozpórki do swojego auta, dlatego potrzebne mi są ryskunki z wymiarami. Kuzyn, który te rozpórki bedzie wykonywał ma już materiały na nie, tylko nie wiemy jak się zabrać wymiarowo. Jemu się jeszcze bardziej spieszy,bo jemu juz prawie drzwi odpadaja.
Jest to tym bardziej pilne, że aluski się juz pasą a nie pojadę na zbieżność przed założeniem rozpórki. Także bedę bardzo wdzięczny jak ktoś by mógł cos takiego podesłac. Jeżeli się uda, to stawiam na VW Manii skrzynke bronksów
Jest to tym bardziej pilne, że aluski się juz pasą a nie pojadę na zbieżność przed założeniem rozpórki. Także bedę bardzo wdzięczny jak ktoś by mógł cos takiego podesłac. Jeżeli się uda, to stawiam na VW Manii skrzynke bronksów
Witam i popieram kolege, ostatnio tez chcialem sie za to zabrac ale brak dokumentacji mnie unieruchomil :/ posiada ktos cos takiego? Jesli tak to prosze slac na [email protected] Pozdro!
Nie ukrywam, że też by mi sie takie coś przydało :>
[email protected]
[email protected]
[b][size=134][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21804&postdays=0&postorder=asc&start=0]MK II GTD Special by wilk - sprzedany[/url][/size][/b]
- barteKKK03
- V.I.P.