CB radio gdzie umieścić w MK2

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

GUCCIO
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

CB radio gdzie umieścić w MK2

Post autor: GUCCIO » ndz kwie 09, 2006 17:58

Witam koledzy, właśnie kupiłem sobie radio CB, ale nie wiem gdzie je umieścić w moim MK2. Chodzi mi o to żeby nie szpeciło wnętrza samochodu samochodu. Możecie powrzucać kilka zdjęć na forum gdzie macie te cuda umieszczone. Pozdrawiam

michi
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: michi » ndz kwie 09, 2006 18:04

Witam

Wiesz co osobiscie nie mam cb w aucie bo jakos nie widze potrzeby ale kiedys pomagałem kumplowi je zamontowac. (nawet nam to wyszło). A mianowicie jak jest popiełka w aucie to nad nia jest taki schowek tak długo szukał szukał az znalaz takie co mu tam fajnie weszło wycielismy to i wstawilismy. Efekt no nawet dobry bo było widac tylko te pokretła i nic wiecej a słuchawka wisiało po lewej stronie konsoli.

Pozdro MiChI

PS. Jak znajde to dam fotke jak to wyszło.

Awatar użytkownika
radom
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: radom » ndz kwie 09, 2006 18:40

za cudownie nie wyglada, ale jeden przyklad montazu znajduje sie na http://foto.cb.nio.pl/

[url=http://www.webhostingtalk.pl/]Wszystko o hostingu[/url]

Awatar użytkownika
Janosik
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Janosik » ndz kwie 09, 2006 20:05

Hmm ja mam taki plan -------> Radyjko :) wsadzic tam gdzie popiolka (nie jaram wiec mi to tam wisi czy mam popiolke czy nie wiec :food: ) a CB w miejsce kieszeni na radio :hmm: . Nio i mikrofon zaczepiony jak w Tirach coby se wisiol :hmm: :grin:
Tylko przydalo by sie jakie maskowanie coby nie zaj.....li :axe:
A maskowanie mozna wykorzystac z wyjetej popiolki.
Plan wykonania kiesik w lato bo teraz to nawet kiedy nima bo to robota a jak nie to znowu szkola i takie tam pie...ly wiecie jak to jest :crazy:
Plan jak dla mnie niezy nie wiem jak sie wam spodoba. Nio mozna tez oczywiscie jak to kolega wyzej napisal wsadzic w sama popiolke tysz bedzie wygladalo super ino trza to sprytnie zrobic "co by mialo rece i nogi" :jezor: i sie prezentowalo
Aha CB ajkie wykorzystam to President Herbert

A-point Audi Service Amsterdam

Deacon
Kalinowa Mad Driver
Kalinowa Mad Driver
Kontakt:

Post autor: Deacon » ndz kwie 09, 2006 20:53

taki temat jest juz tutaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... ht=#393856

tam tez dalem fotke jak ja mam to zamontowane.
Janosik, tez chcialem zrobic maskowanie klapka popielniczki ale nie wyszlo, radio musialoby byc bardzo wsuniete w konsole i utrudnione by bylo sterowanie nim bo klapka popielniczki jesz za "gruba". ale moze ty dasz rade :)[/quote]

Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”