[mk2] Oponki Matador...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] Oponki Matador...
Witam,
Czy ktos z Was śmiga na oponkach Matador? Moge kupic prawie nówki (przejechane 80 km) za 440 pln 5 sztuk, ale slyszalem niefajne opinie na ich temat. Moze mi pomozecie??
Pozdr
MC
Czy ktos z Was śmiga na oponkach Matador? Moge kupic prawie nówki (przejechane 80 km) za 440 pln 5 sztuk, ale slyszalem niefajne opinie na ich temat. Moze mi pomozecie??
Pozdr
MC
Pozdrawiam,
Mathi
:satan: Golf II 1,6 BoStOn, Automat :okej:
Golf III, 1,9 TDi, Automat - juz nieaktualne - koszt samochodu 10000, koszt naprawy 5000 - oddałem auto do miłych Panów w komisie z podziękowaniem, ze mi taki zlom sprzedali
Mathi
Golf III, 1,9 TDi, Automat - juz nieaktualne - koszt samochodu 10000, koszt naprawy 5000 - oddałem auto do miłych Panów w komisie z podziękowaniem, ze mi taki zlom sprzedali
coś kiedyś słyszałem o tych oponach i nie były to opinie pochlebne, skoro ktoś Ci chce sprzedać praktycznie nowe 5 opon za 440zł to widać nie przypasiły mu, z tego co pamietam to mają bardzo złe zachowanie na mokrych drogach (podobnie jak montowane do Tico opony Kumo), skoro już słyszałeś kilka nie pochlebnych opini na temat tych opon to ja bym tego jednak nie kupował, warto jeszcze podjechać do jakiegoś pożądnego handlowca i wulkanizatora (ale nie do takiego co w stodole zmienia opony i na dyszlu wywaza koła) i jego zapytać o opinię na temat tych opon - napewno będzie więcej wiedział
...
OPONY to FUNDAMENT bezpieczeństwa i na tym nie warto oszczędzać !! 5 opon za 440zł ??? hym bardzo dziwne jesli sa takie dobre to dleczego koles je sprzedaje ??
Pozdrawiam
Pozdrawiam
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fc27abf292da2d6e][img]http://images27.fotosik.pl/126/fc27abf292da2d6em.jpg[/img][/url]
Atomic10 pisze:OPONY to FUNDAMENT bezpieczeństwa i na tym nie warto oszczędzać !! 5 opon za 440zł ??? hym bardzo dziwne jesli sa takie dobre to dleczego koles je sprzedaje ??
Pozdrawiam
Napisal, ze chce kupic 15 calowe, a te chce sprzedac jak najszybciej, zeby niebyly zjechane. Cena 80 pln za sztuke dlatego, ze zalezy mu na czasie ,a nowe kosztuje okolo 120 pln, wiec 80 pln bedzie dobrze... Sam nie wiem... Moze lepiej te Bravurisy?? Co Wy na to?
Pozdrawiam,
Mathi
Mathi
Jesli jeździsz w duzo w miescie to jeszcze bym sie zastanawial (małe predkosci itp.) Jak pokonujesz długie trasy przy wiekszych predkosciach to raczej bym zrezygnował z tekiej oferty. Wszysto zależy od stylu jazdy i pokonywanych odcinków
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fc27abf292da2d6e][img]http://images27.fotosik.pl/126/fc27abf292da2d6em.jpg[/img][/url]
Głownie miasto... Ale nawet w miescie te oponki nie sa najfajniesze podobno, myslalem, ze moze ktos z forumowiczow jezdzi na takich Kurcze sam nie wiem... Mam jeszcze letnie oponki na ktorych moj Golf przyjechal z niemiec. Sa to Continentale, ale maja jak sie okazalo, okolo 10 lat wiec nie widzi mi sie ich zakladac :/Atomic10 pisze:Jesli jeździsz w duzo w miescie to jeszcze bym sie zastanawial (małe predkosci itp.) Jak pokonujesz długie trasy przy wiekszych predkosciach to raczej bym zrezygnował z tekiej oferty. Wszysto zależy od stylu jazdy i pokonywanych odcinków
To co, Matadory, Barumy czy wogole olac te firmy kupic cos drozszego?
Pozdrawiam,
Mathi
Mathi