Tylny zderzak z wnęką do tab. rej. do VW Golfa III

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Dawid 19
Mały gagatek
Mały gagatek

Tylny zderzak z wnęką do tab. rej. do VW Golfa III

Post autor: Dawid 19 » ndz kwie 23, 2006 09:55

Jak w temacie czyli jak to opanować?! Robię pełną klapę i zastanawiam się co z tabl. rej. z tyłu?! Jak przerabiacie ewentualnie jak to zroibić aby wyglądało estetycznie i praktycznie?!
Pozdrowionka!

[ Dodano: Nie Kwi 23, 2006 13:41 ]
Kurcze, nikt nie ma takiego zderzaka?! Ani pełnej klapy?! Aby mi dorazdił jak to zrobic albo jak ma to zrobione?! :(

Awatar użytkownika
KamilW
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: KamilW » ndz kwie 23, 2006 14:11

Osobiscie nie mam takiej przerobki bo nie kreci mnie taki tuning ale jesli bym to juz robil to wycial bym w zderzaku otwor troche wiekszy od tablicy, z plexi zrobil dopasowana wneke tak zeby gorna krawedz otworu byla nieco ponizej zakonczenia wneki (takie zadanie jak w orginale spelnia listwa zaslaniajaca w klapie oswietlenie tablicy) ladnie to posklejac na zywicy epokzydowej i polakierowac a jako oswietlenia tablicy uzylbym bialych diod swiecacych zamontowanych u gory tabilcy za ta 'oslonka'... pozdro

kupszczelisty
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
Kontakt:

Post autor: kupszczelisty » ndz kwie 23, 2006 14:33

tylny zdeżak musi mieć takie wkleśnięcie jak zdeżak z przodu, widziałem taki na allegro 250 zł chcieli a normalny 100, moim zdaniem lepiej wyżucić z tylnej klapy tą listwe z guzikiem wspawać kontownik żeby był równo z klapą, po prostu żeby była sama wnęka na tablice to jest lepsze rozwiązanie

Awatar użytkownika
KamilW
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: KamilW » ndz kwie 23, 2006 14:44

kupszczelisty pisze: po prostu żeby była sama wnęka na tablice to jest lepsze rozwiązanie
sam bede sie w to bawil w lato :)

kupszczelisty
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
Kontakt:

Post autor: kupszczelisty » ndz kwie 23, 2006 15:19

takie rozwiązanie najlepsze a otwieranie na siłownik elektryczny z pilota alarmu albo ze środka auta

Awatar użytkownika
KamilW
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: KamilW » ndz kwie 23, 2006 15:44

kupszczelisty pisze:takie rozwiązanie najlepsze a otwieranie na siłownik elektryczny z pilota alarmu
ja mam na silownik z centralnego i otwieram sobie klape z pilota i z wnetrza... bardzo wygodne :)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”