MK3 zegary z obrotomierzem zamiast zegara???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK3 zegary z obrotomierzem zamiast zegara???
Witam wszystkich na Forum. Nie znalazlem nic co by mi pasowalo w szukaj. Wiec mam takie male pytanko czy jak wloze zegary z obrotomierzem zamiast tych z zegarkiem do mojegio MK3 to bedzie mozliwosc odczytu ownierz spalania, na tym wyswietlaczu pod obrotomierzem????
Przyznawanie punkcików za pomoc oznacza szacunek
obrotomierz bedzie dzialal na pewno... kazdy golf jest do niego przystosowany tylko nie kazdy ma wskaznik obrotow zamiast zegara analogowego... dowodem niech bedzie chociaz obrotomierz w polu przebiegu kilometrow (jest taki trick...).
tak wiec smialo kupuj zegary z obrotomierzem i instaluj w miejsce tego co masz. sam tak zrobilem zaraz po kupnie auta. aha, pamietaj tylko, ze obrotomierz z diesla bedzie inaczej wyskalowany... wyskalowanie predkosciomierza nie ma znaczenia...
tak wiec smialo kupuj zegary z obrotomierzem i instaluj w miejsce tego co masz. sam tak zrobilem zaraz po kupnie auta. aha, pamietaj tylko, ze obrotomierz z diesla bedzie inaczej wyskalowany... wyskalowanie predkosciomierza nie ma znaczenia...
Panowie tez chce sie pozbyc tego wielkiego zegara i mam pytanko co do przebiegu po takiej akcji nie bedzie jakichs bledów miedzy kompem a wyswietlaczem. Z tego co wiem przebig jest przechowywany w zegarach. Moze ma ktos do sprzedania takie zegary bez MFA do beznyniaka oczywiscie z obrotowmierzem?????????
Jeszcze jedno na alegro sa tez zegarki od ibizy czu one tez pasują chyba maja tylko mniejszy zakres do 200 jak to z nimi jest. nie chce nacoac sie na mine zami rozumiecie:)
Jeszcze jedno na alegro sa tez zegarki od ibizy czu one tez pasują chyba maja tylko mniejszy zakres do 200 jak to z nimi jest. nie chce nacoac sie na mine zami rozumiecie:)
Wcześniej codziennie niezawodne MK3 1.8 AAM teraz Mk4 TDI AZS z plecakiem, na codzień zaś Octavia kombi 1.8 TSI, czas pokaże co się lepiej sprawuje...:)
czy pasuja wymiarem to nie wiem ale dzialaja... co do przebiegu to faktycznie jest w zegarach... problemu nie bedzie poza tym, ze bedziesz mial tam inna wartosc na poczatku po wymianie... a co do predkosci to wyskalowanie nie ma znaczenia, sa rozne typy 0-200 0-220 20-200 20-220 i moze jakies inne ktorych nie widzialem
w milach to raczej nie bardzo:D:D:D
Będę musiał poszukać gdzies po szrotach bo faktycznie z allegro to troche strach kupować no chyba ze znajde kogoś z okolicy i zanim kupie to oblukam sobie i sprawdze czy działa:)
A czy w zegarkach z obrotomierzem zamiast zegarka jest lampa rezerwy i czy można ją jakoś podłączyc skoro teraz jej nie mam na obeznych??????
Będę musiał poszukać gdzies po szrotach bo faktycznie z allegro to troche strach kupować no chyba ze znajde kogoś z okolicy i zanim kupie to oblukam sobie i sprawdze czy działa:)
A czy w zegarkach z obrotomierzem zamiast zegarka jest lampa rezerwy i czy można ją jakoś podłączyc skoro teraz jej nie mam na obeznych??????
Wcześniej codziennie niezawodne MK3 1.8 AAM teraz Mk4 TDI AZS z plecakiem, na codzień zaś Octavia kombi 1.8 TSI, czas pokaże co się lepiej sprawuje...:)
lampka rezerwy jest tylko w zegarach z wersji USA (w milach własnie ) i zegarach od iIbizy - info u Corvaxa. Zegary od diesla nie beda działac w benzynie i odwrotnie.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.