Mam w swoim autku taki silniczek i mam kilka pytań.
CZy ten silnik ma hydrauliczne popychacze?
Czy powinnien być luz pomiedzy popychaczami a wałkiem rozrządu (tymi łapkami) ?? Ja mam totalne zero luzu i mnie to bardzo martwi
Czy w golfach jest taki sam korektor wydechowy jak w ibize cuprze z 97roku, bo mam dziure w tym elastycznym laczniku miedzy korektorem a ta czescia co wychodzi z katalizatora. I niewiem gdzie to kupić moze od vw by podeszło?
Sinik ABF - kilka pytań
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
po pierwsze to nowy jestes wiec ladnie byloby sie przywitac .....
domyslam sie ze chodzi Ci o koLektor i o lacznik elastyczny który kupisz w kazym sklepie motoryzacyjnym i nie trzeba nic szczegolnie szukac od ibizydrzewko pisze:elastycznym laczniku miedzy korektorem a ta czescia co wychodzi z katalizatora
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Dokładnie ma hydrauliczne popychacze. Polega to na tym, że po odpaleniu auta przez chwile sie same ustawiaja, więc nie ma się czym przejmować.drzewko pisze:CZy ten silnik ma hydrauliczne popychacze?
Czy powinnien być luz pomiedzy popychaczami a wałkiem rozrządu (tymi łapkami) ?? Ja mam totalne zero luzu i mnie to bardzo martwi