halogeny przednie w vw vento
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
halogeny przednie w vw vento
witam wszystkich .zakupiłem światła przeciwmgielne przednie ,wraz z przełacznikiem świateł.podłączyłem przełacznik w miejsce poprzedniego kontrolki świateł (przeciwmgielnych)działją jak należy.jak mam podłączyć i pod co przewody od samych halogenów.dodam ,że nie mam orginalnie wypuszczonych kabli.z góry dzieki za pomoc
- Paweł Marek
- V.I.P.
minus bierzesz z aku lub masy, plus z kabla szarożółtego dochodzącego do dużego okrągłego złącza nad chłodnicą. Ot i wszystko. Do tego złącza dochodzi kabel od włącznika, nic nie trzeba przerabiać, dalej ciągniesz sam. Wiązki dorabiane sa na ebayu niemieckim, drogie, nie warto.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
witam Twoja metoda zadziałała.zrobiłem intalację i jest oki,teraz tylko muszę wszystko zamontować na stałe.wcześniejszą miałem inną poradę ,żeby plusa pociagnąć bezpośrednio z akumulatora,przez przekaźnik do włącznika. miało to dać lepszy prąd i lepsze światałko w halogenach.dzięki za porade pozdro angelo.
od razu kolegów Venciarzy spytam.. bo kolega co nei ma netu mnei pytal jak mu to powiedzialem czy we wszystkich ventkach tam jest ten kabel?Paweł Marek pisze:Do tego złącza dochodzi kabel od włącznika, nic nie trzeba przerabiać, dalej ciągniesz sam
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- Paweł Marek
- V.I.P.
dziekuje...
http://www.mapet-TUNING.com