blokada - odciecie zaplony
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
blokada - odciecie zaplony
Witam wszystkich w tamtym tygodniu na forum znalazlem schemat z opisem jak zrobic odciecie zaplony. Moze ktos wie jak to podlaczyc bo ja prubuje i nic wszystko ladnie jest do momentu przekrecenia kluczyka z zaplonu na rozruch miedzy jednym a drugim gasna wszustki lampki i rozlacza sie calu uklad i d....pa blada z tego schematu sie robi moze mi ktos pomoc i powiedziec ktory kabelek mozna przeciac zeby to dzialalo albo jakis skuteczny domowy sposob aby uchronic przed osobami trzecimi mojego golfika dzieki za pomoc.
karbid
-
- Mały gagatek
a mozesz tez zrobic odciecie czujnika halla ktory znajduje sie w aparacie zaplonowym i tez mozesz zrobic odciecie przy cwece przecinasz jeden z kabelkow a sa tam trzy i gotowe jakis maly wlaczniczek lub cos na przekaznikach ale to troszke wiecej roboty no i jakies pojecie trzeba miec(najprosciej przecinasz kabelki pozniej je laczysz za pomoca malego wlacznika i gotowe )TYLKO WSZYSTOKO LUTUJ!!!!
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.
tylko trzeba dobry wybrać bo złodziej na trzech garach odjedzie. Ale już nie nabijajmy się bo nas rewanż kiedyś spotkapushkin77 pisze:to mi się podoba.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.