[mk2] problem z drzwiami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
[mk2] problem z drzwiami
Mam taki klopot drzwi w moim golfie(3D)tak jakby troche opadaly bo jak je zamykam to musze troche mocniej trzasnać.co mozna zrobic bo jak je lekko podnioe reka i zamkne delikatnie to jest oki.czy mozna je jakos podniesc np. sruba przy zawiasie i jak to zrobic ewentualnie zeby nic nie spriedzielic(mile widzialne foty)
- pewex.olek
- Mały gagatek
- Kontakt:
czesc
Ja tez mialem problem z opadajacym drzwiami w swoim mk2 3D i znam prosty patent, ktory rozwiaze twoj problem na dluzszy czas.
Mozesz probowac wybijac sworzen co wydaje mi sie dosc pracochlonne i mialbym obawy co do stosowania palnika, ale widocznie to jest tez sprawdzone.
Moja metoda zajmie ci 1 minute - na tzw. podgiecie.
Otworz szeroko drzwi zlap za nie od spodu mniej wiecej na wysykosci klami i pociagnij dosc mocno w gore. Odpusc na chwile, sprawdz jak sie zamykaja drzwi. Jesli jeszcze sie nie domykaja jak trzeba powtorz zabieg tyle, ze mocniej.
Ja tak u siebie zrobilem i zamykaja sie jak trzeba.
Sposob prosty, skuteczny i szybki.
Pozdrawiam
Ja tez mialem problem z opadajacym drzwiami w swoim mk2 3D i znam prosty patent, ktory rozwiaze twoj problem na dluzszy czas.
Mozesz probowac wybijac sworzen co wydaje mi sie dosc pracochlonne i mialbym obawy co do stosowania palnika, ale widocznie to jest tez sprawdzone.
Moja metoda zajmie ci 1 minute - na tzw. podgiecie.
Otworz szeroko drzwi zlap za nie od spodu mniej wiecej na wysykosci klami i pociagnij dosc mocno w gore. Odpusc na chwile, sprawdz jak sie zamykaja drzwi. Jesli jeszcze sie nie domykaja jak trzeba powtorz zabieg tyle, ze mocniej.
Ja tak u siebie zrobilem i zamykaja sie jak trzeba.
Sposob prosty, skuteczny i szybki.
Pozdrawiam