Migacz mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Migacz mk3
Jechałem sobie w kierunku skrzyżowania gdzie chciałem skręcić w lewo. Tak więć jak xzasady ruchu drogowego nakazują postanowiłem włączyć lewy migacz.... a Tu nagle ten typowy dźwięk przy włącząnym migaczu ( klik, klik ,klik) pojawił się z owie większą częstotliwośćią, ( czyli że migacz miga owiele szybciej) i tak przrz całą drogę. Gdy wyłączyłem silnik i wróciłem po 3 godzinach wszystko znowu było ok, dzisiaj też wszsytko było wporzo, ale znowu po godzinie jazdy pojawił się ten problem. Jak to naprawić?? co to jest??
gdzieś brakuje styku, jak znowu bedzie tak szybki migać to nie wyłączaj migacza tylko zobacz który nie miga, po spaleniu sie jednej żarówki reszta miga szybciej
[ Dodano: 06-09-24, 19:41 ]
jezeli raz jest a raz nie to na pewno gdzieś nie ma styki, jezeli bedziesz wiedział która lampka nie miga to trzeba spr. styki ewentualnie przeczyścic
[ Dodano: 06-09-24, 19:41 ]
jezeli raz jest a raz nie to na pewno gdzieś nie ma styki, jezeli bedziesz wiedział która lampka nie miga to trzeba spr. styki ewentualnie przeczyścic
...
- Paweł Marek
- V.I.P.
A jak ci sie nie chce czekać ponownie na niebezpieczną sytuację, to po prostu zmień obie żarowki po tej stronie, to kosztuje kilka złotych i 5 minut pracy, przy okazji sprawdź wtyczkę przy przednim kierunku.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.