Temat poświęcony problemom z gaźnikami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Temat poświęcony problemom z gaźnikami
Witam. Moja poprzednia proba zalozenia takiego tematu spotkala sie z jego usunieciem. Wiec jesli ktos wpadnie na pomysl zeby go usuwac niech sie pierwsze ze mna skontaktuje.
To tak tytulem wstepu.
Zalozylem ten temat aby tu w dziale techniczne stworzyc jeden temat w ktorym bedzie mozna zebrac wiekszosc problemow z naszymi gaznikami. Takze piszcie o wszystkich bolaczkach z gaznikami zwiazanymi. Bedziemy z pomoca innych forumowiczow staral sie je rozwiazac. Dodatkowo glosujcie czy to dobry pomysl na taki temat.
To tak tytulem wstepu.
Zalozylem ten temat aby tu w dziale techniczne stworzyc jeden temat w ktorym bedzie mozna zebrac wiekszosc problemow z naszymi gaznikami. Takze piszcie o wszystkich bolaczkach z gaznikami zwiazanymi. Bedziemy z pomoca innych forumowiczow staral sie je rozwiazac. Dodatkowo glosujcie czy to dobry pomysl na taki temat.
Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2008 13:34 przez KamilW, łącznie zmieniany 1 raz.
jestem trochę żdziwiony. Jeśli ktoś chce poświęceć swój czas na pomoc innym, i jak sądzę będzie to spora grupa, nie ma z tego ŻADNYCH korzyści, to dlaczego nie? Pomysł popieram, KamilW, - podziwiam i chylę czoła.KamilW pisze:Witam. Moja poprzednia proba zalozenia takiego tematu spotkala sie z jego usunieciem
- t-tas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
popieram istnienie takiego tematu gdyż jest to temat przydatny(ilość gaźnikowych golfaczy na forum oraz wiek tych gaźników a co za tym idzie coraz większa liczba ich usterek), napewno jest to leprze niż dziesiątki tematów w stylu_coś się dzieje z moim pierburgiem,które trzeba przeczytać aby coś znaleźć
popieram w całej rozciągłości
popieram w całej rozciągłości
mk1- wycofany ze służby- stoi jak ikarusy w kącie zajezdni
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja rowniez jestem za, chodz takich problemow nie mam, moze dlatego, ze nie mam gaznika ? (zart) idea godna podziwu, cel szczytny... jestem na TAKbodzio_j pisze:KamilW napisał/a:
Witam. Moja poprzednia proba zalozenia takiego tematu spotkala sie z jego usunieciem
jestem trochę żdziwiony. Jeśli ktoś chce poświęceć swój czas na pomoc innym, i jak sądzę będzie to spora grupa, nie ma z tego ŻADNYCH korzyści, to dlaczego nie? Pomysł popieram, KamilW, - podziwiam i chylę czoła.
- Przemo_87
- Mały gagatek
- Kontakt:
Mam mały problem :
posiadam 1,8 na gazniku 2e2.Na gazie chodzi idealnie, a na benzynie nie Odpali na benzynie ale zalewa gaznik Masz może mozliwość załatwienia "Przepony pompki przyśpieszenia?? Bo ja nie umie dostac tej częsci
posiadam 1,8 na gazniku 2e2.Na gazie chodzi idealnie, a na benzynie nie Odpali na benzynie ale zalewa gaznik Masz może mozliwość załatwienia "Przepony pompki przyśpieszenia?? Bo ja nie umie dostac tej częsci
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=17467 Wiecej Modów juz nie bedzie...:(
Kupie VW golf II,III gt lub gti albo Seata Toledo GT to 6 tyś :)
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
sprecyzuj co rozumiesz pod pojeciem "zalewa gaznik"Przemo_87 pisze:Odpali na benzynie ale zalewa gaznik
a co ma ta przepona do zalewania? Bardziej bym na plywak stawial... a co do przepony to na allegro jest multum tego. np tu:Przemo_87 pisze:Przepony pompki przyśpieszenia??
http://allegro.pl/item133143897_gaznik_ ... ponka.html
- Przemo_87
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jak chce go odpalic na benzynie to cały sie robi mokry z benzyny Najbardziej cieknie z pompki przyspieszeniaKamilW pisze:sprecyzuj co rozumiesz pod pojeciem "zalewa gaznik"
Uszczelke pod pływakiem juz wymieniłem,pozostaje mi tylko wymiana przepony,mam nadzieje ze to pomozeKamilW pisze:a co ma ta przepona do zalewania? Bardziej bym na plywak stawial... a co do przepony to na allegro jest multum tego. np tu:
- Przemo_87
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wymienie tą przepone i zobaczymy co dalej bedzie.Dużo jest problemu żeby go wyregulować??KamilW pisze:No wiesz co albo tak jak piszesz moze to byc ta przepona, albo plywak czego ci nie zycze bo wtedy bedziesz mial caly gaznik do wymiany bo ciezko kupic sam plywak.
Aha,brakuje jakiegoś zbiorniczka podcisnienia w gazniku
- Przemo_87
- Mały gagatek
- Kontakt:
Mój mail:[email protected]