Jeśli byłby uszkodzony to tak, ale wtedy powinny być też problemy z wbiciem biegówgrzechu-70 pisze: Czy to może być problem linki albo tego dziwnego samonapinacza?
[MK??] sprzęgło
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ja zrobiłem ponad 20 tyś., ale ..., no właśnie - rozsypało się, gdy byłem 20km od domuPewnie nie uniknę wymiany ale dziwi mnie,że po przejechaniu 15 tys. nic się nie pogarsz. Czy to może być problem linki albo tego dziwnego samonapinacza?
mój był uszkodzony i nie było żadnych problemów z wbiciem biegów. W moim aucie samoregulator z napisem "Made in France" spowodował, że jeździłem jakby na wysprzęglonym sprzęgle. Problem z wbiciem biegów może być wtedy, gdy sprzęgło jest nie wysprzęglone.grzechu-70 napisał/a:
Czy to może być problem linki albo tego dziwnego samonapinacza?
Jeśli byłby uszkodzony to tak, ale wtedy powinny być też problemy z wbiciem biegów
-
- Ma gadane
- Kontakt:
ja bym postawił na zużytą tarczę sprzęgłową. bo miałem coś podobnego w swoim byłym mk2,ni edało się nim jechać więcej niż 120km/h sprzęgło ślizgało się. A tak wogóle to jaki powinien być luz jałowy (skok) pedału sprzegła. (przy wymienionym sprzęgle) w mk3 ? i jak go zmniejszyć bo ja mam tak około 4cm, i to chyba za dużo.