JAKI OLEJ MOBILA??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- vasyl22
- Mały gagatek
- Kontakt:
JAKI OLEJ MOBILA??
Witam zastanawiam sie czy olej Mobil super M 15\40 jest dobry moze ktos z was go leje niech napisze jak sie spisuje zima, czy wart swej ceny a moze z mobila 15\40 znacie jakis inny niz ten co wyzej napisałem dzieki z góry za rade pozdrawiam
na jakimś z forum ..............i na stronie : tu cytat
Mobil 1 5W-50 jest olejem przeznaczonym do nowoczesnych wysokoobciążonych silników zarówno benzynowych jak i Diesla, z turbodoładowaniem i bez ..................
dlatego myślałem ze do nowych a nie do mojego - chociaż zalałem go miesiąc temu - i myślalem ze coś źle zrobilem
Mobil 1 5W-50 jest olejem przeznaczonym do nowoczesnych wysokoobciążonych silników zarówno benzynowych jak i Diesla, z turbodoładowaniem i bez ..................
dlatego myślałem ze do nowych a nie do mojego - chociaż zalałem go miesiąc temu - i myślalem ze coś źle zrobilem
bzdury jakieś tez mam golfa 13 letniego i chodzi na mobilu bez zarzutówpawelo pisze:na jakimś z forum ..............i na stronie : tu cytat