Co trzeba wymienic
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Lukasz19
- Mały gagatek
- Kontakt:
Co trzeba wymienic
Witam diagnosta mi powiedział ze mam luzy na wachaczach w swoim golfie 3 i że nie trzyma zbieżności.W tym przypadku co musze wymienic????????????????
Kolego jesli moge Ci doradzic to tuleje tylne kup sobie od opla vectry a srednica ta sama nie pamietam dokładnie ale chyba 60 mm. Te od vectry sa duzo masywniejsze, sa oblane guma dookoła i o wiele dłuzej wytrzymuja, trzeba tylko te wewnetrzne troche skrócić, z jednej strony o 3mmm a z drugiej o 5-6 mm. Wyczytałem to gdzies na forum zrobiłem tak u siebie u mam spokój. zrobiłem już jakies 20 tys i na razie wszystko gra!!
[ Dodano: 20 Lut 2007 23:06 ]
Kolego jesli moge Ci doradzic to tuleje tylne kup sobie od opla vectry a srednica ta sama nie pamietam dokładnie ale chyba 60 mm. Te od vectry sa duzo masywniejsze, sa oblane guma dookoła i o wiele dłuzej wytrzymuja, trzeba tylko te wewnetrzne troche skrócić, z jednej strony o 3mmm a z drugiej o 5-6 mm. Wyczytałem to gdzies na forum zrobiłem tak u siebie u mam spokój. zrobiłem już jakies 20 tys i na razie wszystko gra!!!
[ Dodano: 20 Lut 2007 23:06 ]
Kolego jesli moge Ci doradzic to tuleje tylne kup sobie od opla vectry a srednica ta sama nie pamietam dokładnie ale chyba 60 mm. Te od vectry sa duzo masywniejsze, sa oblane guma dookoła i o wiele dłuzej wytrzymuja, trzeba tylko te wewnetrzne troche skrócić, z jednej strony o 3mmm a z drugiej o 5-6 mm. Wyczytałem to gdzies na forum zrobiłem tak u siebie u mam spokój. zrobiłem już jakies 20 tys i na razie wszystko gra!!!