witam wszystkich. orientujecie się czy sam silnik dmuchawy pasuje z golfa 2ki do 3ki? chodzi mi o sam silniczek, bo obudowę mam sprawną, a z tego co patrzyłem to niczym te silniczki się nie różnią, tylko nieznacznie obudową. a cena do 2ki to 40zł, a do 3ki 140 zł.
Pozdrawiam
silnik dmuchawy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- marek2907
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
z wygadu różnią się tylko obudowa ale ręki nie dam sobie uciać
ale powiedz z kórego rocznika masz goferka bo u mnie w mk3 95r jest inna dmuchawa (os obrotu pozioma) jak w mk3 92r (oś obrotu dmuchawy pionowa)
ale powiedz z kórego rocznika masz goferka bo u mnie w mk3 95r jest inna dmuchawa (os obrotu pozioma) jak w mk3 92r (oś obrotu dmuchawy pionowa)
[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
wszystko pasuje 100% - ja w starym zmieniałem własnie na suszarkę z mk2 - wszytko pasowało tylko dobrac się do tego nie lada sztuka, grill + lampa prawa obowiązkowo do wyjęcia.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Przy wymianie silnika dmuchawy w MK3? Bez sensu, miałem silnik w ręce, 3 minuty roboty (ja nie mam poduszki, jak przy poduszce to może chwilę dłużej) a lampę wyjmować i grilla ? PO CO ?djtom pisze:grill + lampa prawa obowiązkowo do wyjęcia.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.