Jakie macie spalanie w 1.4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jakie macie spalanie w 1.4
a ile pali u was golf III z silnikiem 1.4???
Ostatnio zmieniony pt mar 23, 2007 22:50 przez djcoolpro, łącznie zmieniany 2 razy.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Po pierwsze w avatarze wybieraj model auta bo twoj problem tyczy sie MK3 a nie All VW, po drugie jesli masz kilka pytan to zadaj je w jednym poscie a nie kazde pytanie - nowy temat, po trzecie zanim o cokolwiek zapytasz najpierw uzyj wyszukiwarki na dole strony, takich pytan bylo nset razy..
Gitner
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- anthrax00001
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja zawsze licze spalanie na całym zbiorniku , teraz nie przekraczam 8 litrów srednio oczywiscie. mój rekord to 10 litrów ale w poprzednią ostrą zime na krótkich odcinkach. przy spokojnej jezdzie na trasie (max 110) spalił 6,5 l . słyszałem juz troche opinii na temat tego silnika i rozrzut w spalaniu jest ale jak sie nie goni go powyżej tych 110 to tragicznie nie spala. mój ma prawie 15 lat wiec nie żądam od niego zeby palił 5,5 l . ale jak mówie na całym baku w 8 na 100 km sie mieszcze
- wujekgoodadvice
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ja jeżdze do pracy codzień po 4 km tam i nazot,to żre mi 10 spokojnie,takie krótkie trasy przy tym silniku to masakra :spalanie jak w 1.8 a osiagi jak...w melexie?!
Dodam tylko że jak sie wyjedzie choć troche na trase to średnia dosyć się poprawia i 7 litrów mozna bez trudu osiągnąć.
Ale nie żebym narzekał,tyle że następny gofer juz bedzie 1.6 minimum lub 1.8.
Pozdro.
Ps.troche mi brakuje kontrolki rezerwy:/,jak sięprzesiadłem z 2 na trójke to myślałem że już taki bajer do nast. generacji wciskali,a tu ZoNK!
CZy można dać licznik np. z ibizy i rezerwa która w seatach jest bedzie działała?
Dodam tylko że jak sie wyjedzie choć troche na trase to średnia dosyć się poprawia i 7 litrów mozna bez trudu osiągnąć.
Ale nie żebym narzekał,tyle że następny gofer juz bedzie 1.6 minimum lub 1.8.
Pozdro.
Ps.troche mi brakuje kontrolki rezerwy:/,jak sięprzesiadłem z 2 na trójke to myślałem że już taki bajer do nast. generacji wciskali,a tu ZoNK!
CZy można dać licznik np. z ibizy i rezerwa która w seatach jest bedzie działała?
Ostatnio zmieniony sob mar 24, 2007 16:33 przez wujekgoodadvice, łącznie zmieniany 1 raz.