[MKIII] jak dbac o szyberdach?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MKIII] jak dbac o szyberdach?
Mam Golfika Pink Floyd z elektrycznym szyberdachem chodzi ok ale naczytalem sie ze czasami sie psuje. Co zrobic by przdłuzyc jego zycie jak dbac, czy wogole nie bo i tak padnie? Przebieg 123 tys km -orginal od nowosci
- vwmadison
- Użytkownik
- Kontakt:
uzywać!!!! ja tak w swoim robie..nawet zima jak ładna pogoda (sucho) to otwieram sobie daszek.... a i tak w autku ciepło... jak przez zime nie otwierasz to tak jak z klimą.......cos pokryje sie nalotem, cos sie zapiecze i masz mały problem.....
mój jak kupiłem cos miał z mechanizmem, bo sie nie domykał...ktos szarpnął w niemczech i tak zostało.. a ja już w Polsce 6 rok użytkuje i absolutnie zadnych problemów..
aha.... psiknij jakims wd- 40 prowadnice lekko i elementy ruchome.. (własnie na wiosne posmaruje bo juz zappomniałem ) zawsze bedzie lżej mechanizmowi....
pozdrowionka!!!!
mój jak kupiłem cos miał z mechanizmem, bo sie nie domykał...ktos szarpnął w niemczech i tak zostało.. a ja już w Polsce 6 rok użytkuje i absolutnie zadnych problemów..
aha.... psiknij jakims wd- 40 prowadnice lekko i elementy ruchome.. (własnie na wiosne posmaruje bo juz zappomniałem ) zawsze bedzie lżej mechanizmowi....
pozdrowionka!!!!