Seat Toledo I 1.6 101km Problem z mocą- proszę o pomoc.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
hmmm problem caly czas ten sam przeplywka sprawna po odpiecziu silnik calej chodzi ale jak dodaje gazu zero reakcji i gasnie przepustanica sama sie adoptuje, wtryski wszystko podlaczone pompa wymieniona na benzynie po odpaleniu trzeba go troche rozgrzac ale to przez chwile pozniej na obrotach soti filnik nie faluje po dodaniu gazu opozniona rwakcja na niego starszny mul , i tylko do 5 tys obrotow obrotomierz mam do 7 tys i kiedys normalnie to tej 7 dobijal mam co prawda tlumik dziurawy ale mam tez taki problem ze przy przelaczaniu na gaz tak jak by sie powietrze cofalo w dolocie jest potrzny strzal silnik gasnie a pod maska sie opkazuje ze wszystko wywalone caly dolot od przepustnicy wyskakuje przez to cisnienie , o ile sie kapnalem to wszystko przez ta klapke ktora sie otwiera ktora jest montowana po zalozeniu lpg ona tez ma taka gume i chyba powietrze przez ta gume powinno uciekac w takim wlasnie przypadku a ona jest stanowczo za gruba bo ma prawie 1 cm grubosci. demuerte i wlasnie o to mi chodzi ten strzal jest jak dodaje gazu na benzynie i na gazie tez strzela jak w subaru wrc ... caly czas mi sie wywawalo ze to przez dziurawy tlumik srodkowy
Virus8833, jak sobie nie poradzisz z tym tolkiem to zapraszam
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
ok , na razie kombinuje jak moge czekam na jakas odpowiedz w tej sprawie