Opuszczanie szyby jednym kliknięciem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Opuszczanie szyby jednym kliknięciem
Zastanawiam sie czy w mk7 można gdzieś ustawić, aby po jednym naciśnięciu przycisku opuszczania szyb opadały automatycznie bez trzymania palca na przycisku. Czytałem 'one touch window up/down (3-5 sek w dół i góre) ale u mnie nie zadziałało. Może gdzieś na vcdsie trzeba coś pyknąć? Rok auto 2014 1.6 tdi
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- flo89
- Użytkownik
- Auto: Golf MK7 2016
- Silnik: CZCA
Re: Opuszczanie szyby jednym kliknięciem
U mnie przyciski fabrycznie mają 2 skoki. Jeden dopóki trzymasz to szyba leci a jak dasz mocniejszy klik to jedzie już sama do końca, lub do ponownego naciśnięcia
MK7 2016 1.4 TSI CZCA Highline
U mnie niestety Twój sposób nie działa. Próbowałem opisywanych na YT trików, jednak żaden nie zadziałał.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Na zamkniętych szybach przytrzymać trzeba nadal na zamykanie przez nie mniej jak 3 sekundy. Sterownik uczy się jakby górnej maksymalnej pozycji
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Dobra poszło, zadziałało tylko trzymałem 10 sekun góra dół.
Witam.
U mnie co chwilę muszę programować ten sterownik bo nie działa to komfortowe opuszczanie szyb. Można to jakoś zablokować na stałe? Ma ktoś jakąś radę?
U mnie co chwilę muszę programować ten sterownik bo nie działa to komfortowe opuszczanie szyb. Można to jakoś zablokować na stałe? Ma ktoś jakąś radę?