[MK3] Kierownica sportowa środek polerować czy nie?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MK3] Kierownica sportowa środek polerować czy nie?
Witam!
Mam taki dylemat.Kupiłem sportową kierownice i środek w niej jest czarny i myślałem zeby ten czarny srodek wypolerować ale nie wiem jak to będzie wyglądać żeby jakiejś wioski nie było bardzo prosze doradzcie!Kierownica ma być w mk3 A tu fotki kierownicy:
Mam taki dylemat.Kupiłem sportową kierownice i środek w niej jest czarny i myślałem zeby ten czarny srodek wypolerować ale nie wiem jak to będzie wyglądać żeby jakiejś wioski nie było bardzo prosze doradzcie!Kierownica ma być w mk3 A tu fotki kierownicy:
- barteKKK03
- V.I.P.
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
popieram w 100% barteKKK03'a i Engelbert'a !
napisz w jakim stylu robisz golfa...
napisz w jakim stylu robisz golfa...
Ostatnio zmieniony pt sty 23, 2009 23:30 przez Gruby_malbork, łącznie zmieniany 1 raz.
VAG Nowy Staw '10, '11, '12, Vw Mania '07,'08,'09,'10,'11,'12
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
No,fajnie też mam własnie radio srebrne decyzja podjęta będę polerował...ale nie wiem co z tymi ramionami bo on są czarne i bedzie trzeba ta farbe czy co to tam jest zmyć scansolem zeby wypolerowac?_zakix_ pisze:Ja mam polerowane ramiona w kierownicy i radio srebrne i takie zestawienie mi odpowiada
Tak to wygląda :
[url=http://images33.fotosik.pl/421/02f5686360c3cce7m.jpg]Obrazek[/URL]