przyciemnienie tylnych lamp
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
przyciemnienie tylnych lamp
witam. chailbym przyciemnic tylne lampy w mk4. obecnie mam lampy z pomaranczowym kierunkiem i bialym szklem cofanie. nie mam narazie niestety pieniedzy na nowe lampy wiec musze je tak zmodyfikowac. teraz sie naradza pytanie. jak?
czy cale,czy sam kierunek i cofania,czy srodek jak ori dymione,czy od polowy w gore?
doradzcie mi jak bedzie najlepiej wygladac. jezeli to pomoze to kolor samochodu to zielony ciemny butelkowy.
pozdrawiam
czy cale,czy sam kierunek i cofania,czy srodek jak ori dymione,czy od polowy w gore?
doradzcie mi jak bedzie najlepiej wygladac. jezeli to pomoze to kolor samochodu to zielony ciemny butelkowy.
pozdrawiam
18" totalne minimum...
Moje oczko w głowie MK4: viewtopic.php?f=89&t=318940" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje oczko w głowie MK4: viewtopic.php?f=89&t=318940" onclick="window.open(this.href);return false;
NO WLASNIE TEZ WIDZIALEM TAKIEGO JAK OGLADALEM CZWÓRECZKI OSOB Z FORUM. CALE MI TROCHE ZALATUJA WSIA, SAM SRODEK TO JEST TEGO PELNO, CIEKAWY JESTEM JAKBY WYGLADALA POLOWA LAMPY. W PRZYSZLOSCI BEDE POLOWAL NA LAMPY Z OSTATNIEGO ROCZNIKA CZYLI Z BALYM KIERUNKIEM LECZ NIESTETY NARAZIE BRAK FUNDUSZY. TYLKO CZYM FOLIA CZY SPRAY?? CHCIALBYM ZEBY BYLO LEKKO PRZYCIEMNIONE.
18" totalne minimum...
- fachowiec26
- Nowicjusz
Ja u siebie kiedyś psiknąłem tylne lampy sprayem do tegoż celu firmy Jacky. Popełniłem jednak zasadniczy błąd. Otóż niedokładnie odtłuściłem malowaną powierzchnię i kiepsko to wyszło. Nie poprawiałem, bo w drodze były hella black magic. Możesz użyć smiało tego sprayu ( dwie warstwy wystarczą), tylko podstawa to porządne odtłuszczenie.
Tak to mniej więcej wyglądało:
Przyciemniałem jedynie kierunki i delikatnie światła cofania.
Tak to mniej więcej wyglądało:
Przyciemniałem jedynie kierunki i delikatnie światła cofania.
Ja właśnie skończyłem przyciemniać lampki Robiłem to folią, koszt całkowity niecałe 11,- PLN. Jak wyszło oceńcie sami. Chciałem najpierw lampy z wersji GTI ale pomyślałem że tak ma połowa aut w mieście więc przyciemniłem kierunki boczne, tylne i światło cofania.
Sorry za brudną fure, roztopy nie sprzyjają
Sorry za brudną fure, roztopy nie sprzyjają
- fachowiec26
- Nowicjusz