klakson
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- lunatyk1981
- Ma gadane
klakson
Macie pojecie jak nazywa się klakson brzmiacy na poczatku tego teledysku -> ? z nie wiadomych dla mnie powodow mi się bardzo on podoba i chciałbym dorwac go np. na allegro aby zamontowac w moim golfiku, na początku myślałem ze to po prostu „fanfara” ale po przejzeniu paru aukcji i dorwaniu demo wychodzi mi ze fanfara to zwykly klakson. Tak czy siak za wszelka pomoc z gory dziekuje
Słowa to słowa, a czyny to czyny.
- ramzes_poznan
- VWódz Czarna Chmura
- Kontakt:
- lukiskwuki
- Użytkownik
a jak uzyskac taki efekt??
jedna taka fanfara od tira z kompresorem to mało by było nie..?? http://moto.allegro.pl/item969745409_kl ... resor.html
jedna taka fanfara od tira z kompresorem to mało by było nie..?? http://moto.allegro.pl/item969745409_kl ... resor.html
[img]http://images40.fotosik.pl/279/144bed300257a022med.jpg[/img]
- ramzes_poznan
- VWódz Czarna Chmura
- Kontakt:
Haha muszę przyznać, że wymiata ;D ale wymieść też może dowód za to
Jak zamontujesz sobie dzwięk z pociagu to też bedziesz miał taki efekt hehe )
Zobacz sobie na tym filmiku co on ma w bagażniku ( nie patrząc na tą skrzynie)
... re=channel
Jak zamontujesz sobie dzwięk z pociagu to też bedziesz miał taki efekt hehe )
Zobacz sobie na tym filmiku co on ma w bagażniku ( nie patrząc na tą skrzynie)
... re=channel
Ostatnio zmieniony pn mar 29, 2010 10:55 przez ramzes_poznan, łącznie zmieniany 2 razy.
- lunatyk1981
- Ma gadane
Ooo dziekuje dziekuje te wskazowki już mnie powoli naprowadzily… wedlug tego wieloktanowki melodie mogą grac… troche powertowac będę musial ale już przynajmniej wiem gdzie dzowni
Swoja droga ten klakson pociągu masakryczny już wyobrazam sobie moja mine jak przejeżdżałbym przez torowisko a ktos by zatrąbił tym za mna :DDDDD hehe
Btw. Kiedys na allegro widziałem klaksony z 5 dzwiekami .. policja, straz, kogut itp. .. może w tym kierunku idac cos w stylu zastapienia nagrania jednego dźwięku wlasnie ta syrena pociągu by się udalo , tak czy siak zestaw chyba nawet nie był drogi.
Jeszcze raz dziekuje za pomoc.
Swoja droga ten klakson pociągu masakryczny już wyobrazam sobie moja mine jak przejeżdżałbym przez torowisko a ktos by zatrąbił tym za mna :DDDDD hehe
Btw. Kiedys na allegro widziałem klaksony z 5 dzwiekami .. policja, straz, kogut itp. .. może w tym kierunku idac cos w stylu zastapienia nagrania jednego dźwięku wlasnie ta syrena pociągu by się udalo , tak czy siak zestaw chyba nawet nie był drogi.
Jeszcze raz dziekuje za pomoc.
Słowa to słowa, a czyny to czyny.
- ramzes_poznan
- VWódz Czarna Chmura
- Kontakt:
No poszukaj trochę na allegro albo w Norauto a na pewno coś ciekawego dla siebie znajdziesz
Powodzenia w szukaniu
PozdraVWiam
Heh no muszę przyznać, że nie wiedział bym co robić ;d albo gaz do końca albo hamuleclunatyk1981 pisze:uż wyobrazam sobie moja mine jak przejeżdżałbym przez torowisko a ktos by zatrąbił tym za mna
Powodzenia w szukaniu
PozdraVWiam
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
http://allegro.pl/item969863131_fanfara ... nfary.html
takie coś jest najpodobniejsze do tego ale czort wie jak głośno daje, nikt tego nie kupuje... może te 50zł jest proporcjonalne do głośności czyli nie bardzo...
takie coś jest najpodobniejsze do tego ale czort wie jak głośno daje, nikt tego nie kupuje... może te 50zł jest proporcjonalne do głośności czyli nie bardzo...
- lukiskwuki
- Użytkownik
- lukiskwuki
- Użytkownik