pytanie o lampy xenonowe
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
pytanie o lampy xenonowe
witam....jest to moj pierwszy post na tym forum i jesli jest zalozony nie w tym temacie to prosze o zrozumialosc...)) ostatnio zakupilem dwie lampy xenonowe bosch'a...rocznik 2000 i mam takie pytanie na jeden lampie jest zamontowana przetwornica a na drugiej nie ma....i jak to pozniej podlaczyc ...bo mam tez stare lampy i na oby dwoch lampach sa przetwrnice...zalcze zdjecia jak to wyglada ...
- QQxQ
- V.A.G Podlasie
- Auto: Golf MK4
- Silnik: BUB
pytanie o lampy xenonowe
To na lampie to nie przetwornica tylko układ do automatycznej regulacji świateł
Jest to stary typ lamp brakuje ci do nich przetwornic.
Masz 2 wyjścia kupić przetwornice w nadkola albo przerobić je na nowy typ musisz wymieniając dekielki i dokupując przetwornice.
Jest to stary typ lamp brakuje ci do nich przetwornic.
Masz 2 wyjścia kupić przetwornice w nadkola albo przerobić je na nowy typ musisz wymieniając dekielki i dokupując przetwornice.
pytanie o lampy xenonowe
aha tak tez myslalem...ale na tej jednej jest przetwornica wiec czyba nie bedzie potrzeby nic przerabiac?????a ta druga bedzie trzeba ??!!a o ktore dekielki chodzi ?? te okragle czy tam gdzie powinna byc przetwornica jak w tej drugiej lampie??
- QQxQ
- V.A.G Podlasie
- Auto: Golf MK4
- Silnik: BUB
pytanie o lampy xenonowe
Czytałeś co napisałem ? To nie przetwornica... Dekielki te gdzie powinna być przetwornica.
pytanie o lampy xenonowe r32
Witam jestem tu nowy i chcialbym sie podlaczy do tematu kupilem takie same lampy i mam ballast przetwornice tylko na jednej lapmie potrzebuje kupic ballast connector czy wiece gdzie moge to dostac szukalem wszedzie ebay allegro prosze pomocy na lampy wydalem juz 1000 zl i nadal nic bo nie moge wyszukac