[all VW] Zegary UV
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- dzikusek99
- Użytkownik
- Kontakt:
No porozmawiaj o redyukcji cen bo zawsze lepiej wspierac kogos znajomego. Pojawil sie jeszcze maly problem. Na twoich tarczach widze ze sa nadruki czerwone ale w uv sa one niewidoczne. Mozna by to jakos zmienic. Bo w uv one poprostu staja sie czarne marnie to wyglada. Juz sam nie wiem jak zrobic zeby bylo dobrze
Jak sami widzicie, jest to pierwsza wersja moich zegarów, nad kolorem czerwonym juz pracuję, generalnie to nawet zminiłem koncepcję podświetlania reszty ale to już tylko zabawa z papierem i kolorami więc nie będzie problemu.
Rozwiązaniem jest też pomalowanie koloru czerwonego tą samą farbą którą zastosowałem do wskazówki, ale teraz mam dużo innych zajęć i zwyczajnie nie mam czasu tym się zająć.
Wszystkie updaty będą oczywiście podane na forum (jak zwykle)
Rozwiązaniem jest też pomalowanie koloru czerwonego tą samą farbą którą zastosowałem do wskazówki, ale teraz mam dużo innych zajęć i zwyczajnie nie mam czasu tym się zająć.
Wszystkie updaty będą oczywiście podane na forum (jak zwykle)
- dzikusek99
- Użytkownik
- Kontakt:
Ta farba mozesz pomalowac jedynie wtedy gdy pola ktore obecnie masz czerwone beda biale i sam je pomalujesz. W momencie nalozenia czerwonej farby na tarcze kiedy znajduje sie juz na niej kolor czerwony nic nie da. Przynajmniej u mnie to nic nie dalo. Pozdrawiam i czekam na nowe projekty i opis twojej pracy.
- dzikusek99
- Użytkownik
- Kontakt:
Postarales sie rydzu bardzo fajny i ciekawy opis. Zastanawialem sie z ktorej strony ciac licznik no ale po twoim opisie juz wiem co i jak. Czekamy na wiecej A za wykonanie pozdrorydzu pisze:Na mojej stronce, w dziale porad dodałem opis jak powstały moje zegary UV.
Polecam lekturę.
Co do świecenia na czerwono tarcz to juz klepie po nocach nowy projekt
- Dawca_Nerek
- Forum Master
No fajnie wygląda ale może lekki opis podaj co i jak zrobiłeś a cyferek nie widać tylko na fotce czy wogóle w nocy ?maciuso pisze:A co sądzicie o moim podswietleniu UV
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- dzikusek99
- Użytkownik
- Kontakt: