obrysówki Us do zderzaka europejskiego
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Czy ktoś montował, próbował zamontować obrysówki US do zderzaka europejskiego, czy jest szansa na ich wkomponowanie tam.
Tak właśnie też myślałem, ale w ori zderzaku obrusówki są wmontowane w małej wnęce, i teraz moje pytanie czy przy takim montażu nie będą one zbytnio wystawały.
Może ma koś jakieś foto jak by to wyglądało???
Może ma koś jakieś foto jak by to wyglądało???
Ostatnio zmieniony pt kwie 09, 2010 20:51 przez ronar, łącznie zmieniany 1 raz.
A tak apropo obrysówek, forumowicze którzy mają, to pytanie czy jazda w PL na włączonych jest legalna? Macie pod postój podłączone czy na osobny włącznik?
diesel kopci, diesel czadzi, diesel nigdy Cie nie zdradzi
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
A dlaczego ma być nie legalna,skoro niektóre marki np. (Volvo) mają je fabrycznie w standardzie?raved pisze:A tak apropo obrysówek, forumowicze którzy mają, to pytanie czy jazda w PL na włączonych jest legalna?
-
- Użytkownik
- Auto: MK2 1.8 GTI
- Silnik: PF
Re: obrysówki Us do zderzaka europejskiego
Nie jest to legalne, przynajmniej w mk2. Dwa razy chcieli mi brać dowód, ale uprosilem. Teraz mam na osobny włącznik i jeżdżę w pełni legalnie.riccardoa pisze:A dlaczego ma być nie legalna,skoro niektóre marki np. (Volvo) mają je fabrycznie w standardzie?raved pisze:A tak apropo obrysówek, forumowicze którzy mają, to pytanie czy jazda w PL na włączonych jest legalna?
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka