Fotele golf IV 3 drzwi
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Fotele golf IV 3 drzwi
Witam, chciałem was zapytać się jak to jest z przednimi fotelami w golfie IV 3 drzwi. Odnośnie jak są uchylane żeby wsiąść na tylnią kanape są różne wersje czy jak? bo ja np mam takie w których tylko się łamie/przechyla samo oparcie jeśli się chce wziąść na tył a np. mój znajomy ma takie przy których oprócz łamia/przechylania przesuwa też się do przodu podstawa siedzenia i jest więcej miejsca do wejścia na tył czy to jest jakoś przerobione czy jak? da rade to jakoś zrobić?
te drugie (znajomego) to wersja easy entry , .. raczej nie da sie tego dodać/dołożyć :/ ostatnio mialem przyjemnosc uczestniczych w rozbieraniu ich .. i jest to poprostu "mechanizm " .. czyli dolozyc pewnie sie da ale taniej wyjdzie kupic uzywki na allegro ...
pozdro
pozdro
Ostatnio zmieniony pt maja 28, 2010 00:33 przez xander_88, łącznie zmieniany 1 raz.
golf IV to jedno z tych aut o którym bal bym sie powiedzieć, ze czegos sie nie daTomek gd pisze:(do konca niewiadom czy sie da)
dlatego napisalem ze pewnie sie da ...
dokładnie .. aczkolwiek jak by kolega zdobyl jakies polamane fotele z easy entry z jakiegos powypadkowca za 30 zl to pewnie by i taniej wyszlo ( liczac ze sam by to zrobil).Tomek gd pisze:taniej iszybciej bedzie kupic welury z comforline (easy entry bylo seryjne)
pozdro
Ostatnio zmieniony pt maja 28, 2010 21:42 przez xander_88, łącznie zmieniany 1 raz.
- kornas2007
- Mały gagatek
-
- Nowicjusz
Re: Fotele golf IV 3 drzwi
Mam takie pytanie w tej kwestii jeszcze - Czy fotele recaro z golfa IV pełne kubły miały easy entry? Czy też część była takich a część takich? Mam obecnie w aucie easy entry ale w zwykłych fotelach, czy dałoby radę ew. przełożyć mechanizm do recaro? To trzeba spawać czy jest na śruby, bo bez wyjmowania fotela ciżęko to stwierdzić (może ktoś to widział, jak to wyglada?).
Fotele golf IV 3 drzwi
Wojciechus, easy entry to kwestia 3d, podejrzewam, że recaro na 99% ma taki patent
Fotele golf IV 3 drzwi
Te w 3D mają.Wojciechus pisze:Czy fotele recaro z golfa IV pełne kubły miały easy entry?
Gran Turismo Iniezione