VW Golf MK2 Fire And Ice
Lakier juz wypolerowany ale model przechodzi lekki remake zmienią sią felgi, nowe halogeny, i prawdopodobnie przednie światła... z konkretów to wpada też podsufitka czarna i słupki z pasami
[ Dodano: 16 Lis 2009 19:15 ]
Miałem lekki dylemat jaki projekt kończyć najpierw.... i w końcu padło na F&I robota wrze
Oto lista zmian
-polerka
-BRA
-ori halogeny Yellow
-czerwona obwódka na grillu
-poprawione tylne światła
-przednie światła ori z krzyżem
-podsufitka
-słupki boczne
-pasy z zapięciami
-nowe felgi prawdopodobnie szeroka stal
-tylne szyby siglachrom
-tylna rejestracja w rozmiarze indywidualnym (US)
-poprawione emblematy F&I
-nowe kieszenie boczków
-tylna lotka nad szybą (w macie)
-przednie kierunki G60
PozdraVWiam
[ Dodano: 19 Lis 2009 15:42 ]
Ostatnie dni spędziłem nad malowaniem tylnych lamp jak dla mnie... Efekt zadowalający udało mi się to do czego dążyłem mianowicie głębie czerwonego koloru oraz pomarańczowy odcień w kierunku gdy przyświeci słońce, bo normalnie jest czarny i nie widać
[ Dodano: 16 Lis 2009 19:15 ]
Miałem lekki dylemat jaki projekt kończyć najpierw.... i w końcu padło na F&I robota wrze
Oto lista zmian
-polerka
-BRA
-ori halogeny Yellow
-czerwona obwódka na grillu
-poprawione tylne światła
-przednie światła ori z krzyżem
-podsufitka
-słupki boczne
-pasy z zapięciami
-nowe felgi prawdopodobnie szeroka stal
-tylne szyby siglachrom
-tylna rejestracja w rozmiarze indywidualnym (US)
-poprawione emblematy F&I
-nowe kieszenie boczków
-tylna lotka nad szybą (w macie)
-przednie kierunki G60
PozdraVWiam
[ Dodano: 19 Lis 2009 15:42 ]
Ostatnie dni spędziłem nad malowaniem tylnych lamp jak dla mnie... Efekt zadowalający udało mi się to do czego dążyłem mianowicie głębie czerwonego koloru oraz pomarańczowy odcień w kierunku gdy przyświeci słońce, bo normalnie jest czarny i nie widać
Ostatnio zmieniony czw lis 19, 2009 16:43 przez kubcor, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Mały gagatek
Kolega załatwił sprawę
[ Dodano: 21 Gru 2009 23:00 ]
Model jest w rekonstrukcji... W chwili obecnej nie chcielibyście go zobaczyć bo nie ma lakieru odpadł gdy odklejałem taśmę... Ale to wyszło mu tylko na dobre bo po nowym roku dostaje nowe życie, z nowym lakierem, z nowym kołem, nowym środkiem i.... I w ogóle wszystko nowe zmiany będą na pierwszy rzut oka niewidoczne to będzie ta sama koncepcja tylko ulepszona pod względem wykonania więc jeszcze lepiej z największych zmian to nowe koło i być może jak dostane nowy front ale cssiii....
P.S. Co do innych projektów to tak:
-MK1 budowa środka a raczej wybebech
-MK3 nadal grzebanina przy komorze i pakiecie US
-MK5 jest wszystko tylko brak ochoty do robienia z nim
-Lupo wypolerowane czeka na pomysł co do środka...
-Eric Shivley's narazie po DOT'owaniu leży w zapomnieniu...
Co do planów na 2k10 to główną atrakcją będzie prodzekt 5x MK2:
-Fire And Ice
-Eric Shivley's
-G60
-VR6 Kopressor US
-rat
Pozdro
[ Dodano: 21 Gru 2009 23:00 ]
Model jest w rekonstrukcji... W chwili obecnej nie chcielibyście go zobaczyć bo nie ma lakieru odpadł gdy odklejałem taśmę... Ale to wyszło mu tylko na dobre bo po nowym roku dostaje nowe życie, z nowym lakierem, z nowym kołem, nowym środkiem i.... I w ogóle wszystko nowe zmiany będą na pierwszy rzut oka niewidoczne to będzie ta sama koncepcja tylko ulepszona pod względem wykonania więc jeszcze lepiej z największych zmian to nowe koło i być może jak dostane nowy front ale cssiii....
P.S. Co do innych projektów to tak:
-MK1 budowa środka a raczej wybebech
-MK3 nadal grzebanina przy komorze i pakiecie US
-MK5 jest wszystko tylko brak ochoty do robienia z nim
-Lupo wypolerowane czeka na pomysł co do środka...
-Eric Shivley's narazie po DOT'owaniu leży w zapomnieniu...
Co do planów na 2k10 to główną atrakcją będzie prodzekt 5x MK2:
-Fire And Ice
-Eric Shivley's
-G60
-VR6 Kopressor US
-rat
Pozdro
- sarisman12310
- Mały gagatek
Witam masz fajnego golfa a jezeli chodzi o model to szacun sie nalezy!! i jakbys mogl mi podpowiedziec gdzie moge dorwac golfika w podobnej wersji jak moja GTD lub bardzo podobnej bo chce sobie na deske położyć...
Czarna strzała w klekocie
MK II viewtopic.php?p=3355918#3355918" onclick="window.open(this.href);return false;
Aktualnie GTDJRIC
MK II viewtopic.php?p=3355918#3355918" onclick="window.open(this.href);return false;
Aktualnie GTDJRIC
- ksiadzt
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no kolego golfik jest miazga jak patrze na ten grill to mi gały wylatują ciekawy jestem jak go wymodzisz chce zobaczyc ten efekt koncowy
[url=http://miniurl.pl/56681][img]http://img689.imageshack.us/img689/1438/zakonczeniekalisz7a.th.jpg[/img][/url]
replika mojej serii
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3703885#3703885
replika mojej serii
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3703885#3703885
-
- Nowicjusz
- Kontakt: