Der Rallye Golf
Der Rallye Golf
Siema, jakiś czas temu z jednego z moich ośmiu mk2, postanowiłem zrobić Rallye Właściwie sama idea już dawno chodziła po głowie, ale chęci i skill przyszedł dopiero niedawno.
To co wygrzebałem do tej pory zajęło mi jakieś 2-3 miesiące. Co do body pozostało jeszcze zrobić zderzaki, dopracować linie podziału, niektóre wyryć nowe i pójdzie w podkład
Planów dokładnych na razie nie ma, ale już mogę powiedzieć, że będzie na pewno ciemny i będzie to najprawdopodobniej lakier z Edition Blue lub LC9Z, albo jeszcze coś "czarniejszego". Felga jaka wpadnie to stary, dobry RS 17" przód 9j tył 10j cały po metalizacji(chromowany, wyglądający jak polerowane alu), niewykluczony rotor w innym kolorze. Lampy tylne jak widać ori GTI/G60 już gotowe, przód będzie z ori grilem, pomarańczki kierunki i być może smoked front. Środek jak to przystało na Rallye, czarno-szare Recaro
Tu na zdjęciu z moim 944.
Pozdro.
To co wygrzebałem do tej pory zajęło mi jakieś 2-3 miesiące. Co do body pozostało jeszcze zrobić zderzaki, dopracować linie podziału, niektóre wyryć nowe i pójdzie w podkład
Planów dokładnych na razie nie ma, ale już mogę powiedzieć, że będzie na pewno ciemny i będzie to najprawdopodobniej lakier z Edition Blue lub LC9Z, albo jeszcze coś "czarniejszego". Felga jaka wpadnie to stary, dobry RS 17" przód 9j tył 10j cały po metalizacji(chromowany, wyglądający jak polerowane alu), niewykluczony rotor w innym kolorze. Lampy tylne jak widać ori GTI/G60 już gotowe, przód będzie z ori grilem, pomarańczki kierunki i być może smoked front. Środek jak to przystało na Rallye, czarno-szare Recaro
Tu na zdjęciu z moim 944.
Pozdro.
- Mateusz (GTD)
- Miero Team
- Kontakt:
Der Rallye Golf
Naprawdę podziwiam ludzi którzy z takim oddaniem angażują się w swoje hobby model pierwsza klasa a pomysł żeby zrobić rallye jeszcze lepszy już się zapowiada obiecująco i czekam na jakieś fotki z dalszych prac
Życzę powodzenia i cierpliwości
Życzę powodzenia i cierpliwości
EX
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
Der Rallye Golf
Dobry projekt
Moje mk2
viewtopic.php?f=87&t=531506" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=531506" onclick="window.open(this.href);return false;
- barteKKK03
- V.I.P.
Der Rallye Golf
Nie bójta się, są RS'y Już gotowe, obrobione, opony dobrane, teraz wystarczy pochromować
Co do laku, zastanawiałem się nad taką butelką, ale padło na czerń.
Raczej wątpliwe, za dużo pracy w niego poszłobarteKKK03 pisze:i sprzedaj mi
Co do laku, zastanawiałem się nad taką butelką, ale padło na czerń.
Der Rallye Golf
Świetnie sobie radzisz z tym wózkiem Bardzo podobają mi się na tym etapie światła tylne, zastanawiam się jak uzyskałeś taki efekt...
I pytanie z mojej strony o BeBeŚki, gdzie mógłbym nabyć takowe? Poszukuje takich do swojej golfiny.
I pytanie z mojej strony o BeBeŚki, gdzie mógłbym nabyć takowe? Poszukuje takich do swojej golfiny.
Der Rallye Golf
Prace nad Relly stoją??
Było:
Black Magic Pearl mk2 -->viewtopic.php?f=87&t=404636
Jest:
Jazz Blue mk4 Variant -->-->http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507633
Black Magic Pearl mk2 -->viewtopic.php?f=87&t=404636
Jest:
Jazz Blue mk4 Variant -->-->http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507633
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Der Rallye Golf
Dzieje się coś w temacie?
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
- Diesel TDI
- Mały gagatek
Der Rallye Golf
kubcor, ja byłbym za zieloną butrelką bo większość golfów MK2 robią na czarno
I♥German style
Mój skuter prawie jak VR6: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=169&t=425675" onclick="window.open(this.href);return false;
- kacpik800i@
- mk3 rulez
Der Rallye Golf
kubcor, podbijam, dzieje się czy na razie przestój twórczy w pracach nad modelem ?
My tu dzielnie czekamy, niecierpliwimy się jak babcia czekająca na wnuczka z ciepłym obiadkiem a Ty milczysz
Ale cierpliwość popłaca
My tu dzielnie czekamy, niecierpliwimy się jak babcia czekająca na wnuczka z ciepłym obiadkiem a Ty milczysz
Ale cierpliwość popłaca
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter