Zakup :) Potrzebuje rady:)
Zakup :) Potrzebuje rady:)
Przymierzam się do zakupu golfa 3 cabrio Tdi z elektrycznym dachem. Czy macie moze jakies rady, wskazówki na co zwrocic uwagę przy zakupie tak zeby na wstępie nie inwestowac ciezkiej kasy w nowo zakupiony samochod? Ja niestety nie mam wogole pojecia na ten temat a nie chcialbym kupic jakiegos "szrota" przez wlasna niewiedze:) Chodzi mi o rady dotyczace na przyklad sprawdzenia dachu i jego szczelnosci. Czy jest jakis specyficzny problem ktory dotyczy wiekszosci kabrioletów jak chocby progi i klapa bagaznika w zwykłym mk3? Bardzo prosze o pomoc:)
- MIMIK144
- Użytkownik
- Kontakt:
Nic nie da myjka cisnieniowa, bo prawie w kazdym cabrio gdzies przecieka(kropi) pod takim cisnieniem. Wez butelke wody...
Ja na dzien dzisiejszy nie kupilbym z ele. dachem, owszem mam u siebie, ale ostatnio zrabal mi sie ktorys waz od hydrauliki i nie dosyc, ze musze pol auta rozebrac, zeby dojsc ktory to, to jeszcze cena za waz w ASO to 160 euro (mieszkam w De) ale fakt, bajer fajny
Progi masz inne niz w normalnej 3, ale przez to, nie zglebisz go tak jak trzeba
Szukaj jak najbardziej wypasionej wersji, bo frykasy, do tego auta sa inne niz normalnej 3, a co za tym idzie, duzo kosztuja.
PS. zapraszam na golf3cabrio.pl tam chlopaki doradza Ci co i jak
Ja na dzien dzisiejszy nie kupilbym z ele. dachem, owszem mam u siebie, ale ostatnio zrabal mi sie ktorys waz od hydrauliki i nie dosyc, ze musze pol auta rozebrac, zeby dojsc ktory to, to jeszcze cena za waz w ASO to 160 euro (mieszkam w De) ale fakt, bajer fajny
Progi masz inne niz w normalnej 3, ale przez to, nie zglebisz go tak jak trzeba
Szukaj jak najbardziej wypasionej wersji, bo frykasy, do tego auta sa inne niz normalnej 3, a co za tym idzie, duzo kosztuja.
PS. zapraszam na golf3cabrio.pl tam chlopaki doradza Ci co i jak