golf cabrio mk1 - kierownica - pomocy
golf cabrio mk1 - kierownica - pomocy
Witam,
Właśnie ściągnąłem z Niemiec oryginalną kierownicę VW (jak na zdjęciu). Przy zamianie okazało się, że średnica otworu w nowej kierownicy jest dużo większa niż średnica drążka kierowniczego w samochodzie. A przecież na zdjęciu kierownicza jest zamontowana w golfie mk1!! Może ktoś wie co z tym fantem zrobić? Będę wdzięczny za pomoc
PZDR!!
Właśnie ściągnąłem z Niemiec oryginalną kierownicę VW (jak na zdjęciu). Przy zamianie okazało się, że średnica otworu w nowej kierownicy jest dużo większa niż średnica drążka kierowniczego w samochodzie. A przecież na zdjęciu kierownicza jest zamontowana w golfie mk1!! Może ktoś wie co z tym fantem zrobić? Będę wdzięczny za pomoc
PZDR!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- PeterCabrio
- Nowicjusz
- Kontakt:
nie mart sie to zaden problem ja mialem w odwrotną strone tzn na małym wieloklinie jest założona nakłdka z duzym wieloklinem jest to do sciagnięcia ja akurat moją sciagałem będziesz musiał sobie kupic w serwisie pradopodobnie nową tą "nakładke" w corrado jest podobnie ma wieloklin duży ale da sie go zdemontować i zostaje mały jak we wcześniejszych wersjach ... mozesz poszukac czegoś na złonie ale uprzedzam nie jest to łatwo ściągnąć
- PeterCabrio
- Nowicjusz
- Kontakt:
ja tez ostatnio kupiłem na szrocie starą fajere. przymnie gosc zdejmował z mk1. kupiłem ją specjalnie dla naby i jak miałem zakładac do siebie to ... zonk. ale na manii dowiedziałem sie własnie o tej nakładce i mósze leciec na ten szrot i ją wydłóbac. tylko własnie podobno niejest łatwo. podobno sciągacz 3 ramienny jest niezbedny. popróbuje ...