Golf Cabrio - środek
Golf Cabrio - środek
Witam
Mam szybkie pytanie, czy przednie fotele i tylna kanapa z Golfa Hatchbacka MK3 / Mk4 / MK5 wejdzie do Golfa 3 Cabrio ?
Fotele powinny, pytanie mam bardziej czy wejdzie kanapa, bez tego głównego zagłówka co idzie przez całą bo ten to bym u tapicera obił i by się ładnie skomponowało.
Pozdrawiam
Mam szybkie pytanie, czy przednie fotele i tylna kanapa z Golfa Hatchbacka MK3 / Mk4 / MK5 wejdzie do Golfa 3 Cabrio ?
Fotele powinny, pytanie mam bardziej czy wejdzie kanapa, bez tego głównego zagłówka co idzie przez całą bo ten to bym u tapicera obił i by się ładnie skomponowało.
Pozdrawiam
Golf Cabrio - środek
Przednie fotele od mk3 i mk4 wejda od mk5 juz nie bede podajrze pasowaly, a o kanapie to zapomnij pozdro
- Michalcabrio
- Nowicjusz
Golf Cabrio - środek
Jak coś potrzeba to mam całe kompletne wnętrze począwszy od deski rozdzielczej skończywszy na kanapie i fotelach. Fotele pół kubełki w bardzo dobrym stanie jest całe wnętrze.
"Żyj szybko, kochaj mocno, umieraj młodo."
-
- Gadatliwa bestia
Golf Cabrio - środek
od mk4 trzeba chyba przespawać mocowania, tak samo od mk5, tylna kanapa nie pasuje z jakiegokolwiek, chociaż widziałem gdzieś taką rzeźbęMohamed pisze:Przednie fotele od mk3 i mk4 wejda
Golf Cabrio - środek
A jak jest ze środkiem z MK4 Cabrio żeby przełożyć do MK3 Cabrio ? Wejdzie bez problemu cały czy przednie boczki mogą mieć problem z deską rozdzielczą ? Bo deska zostałaby ta sama z mk3 a fotele i boczki z mk4 cabrio ;P
Golf Cabrio - środek
Boczki w mk4 cabrio są takie same jak od 3, żeby przełożyć od czwórki to nie podejdą, nawet jak wsadzisz deskę od czwórki golfa to boczki trzeba podcinać żeby się drzwi zamknęły