Cabrio 4 zderzak przedni.
Cabrio 4 rocznik 1998 , czy przedni zderzak będzie pasował od golfa 4 ? czy musi być konkretnie od cabrioleta , drugie pytanko czy warto kupować nowy czy lepiej oddać do naprawy stary który jest lekko potrzaskany .niestety po ostatnich opadach śniegu zaliczył słupek .
musi być od cabrio poniważ od golfa IV jest szerszy tylko kratka środkowa jest identyczna z tą z golfa IV boczne są już inne (mniejsze) więc lepiej połataj swój jak nie jest zbyt mocno połamany
[url]www.ecomycie.com[/url]
Wieczorem wrzucę fotkę bo teraz auto u gazownika stoi , ponoć trzeba spawać plastik bo tradycyjną metodą to raczej nie bardzo to wychodzi /
Re: Cabrio 4 zderzak przedni.
Wracając od gazownika wstąpiłem do pierwszego lepszego warsztatu gdzie spawają , no i tak malowanie ok 400 spawanie ok 200 no i + demontaż i montaż jak dam z autem , no nic na razie zalepię czym się da i poszukam coś całego i najwyżej prysnę sam kolor .Jednym słowem drogo .
dość mocno połamany ja szukałbym innego zderzaka i wymienił
Dobra zrobiłem to po Januszowemu łatka i parę nitów , z braku środków musi to wystarczyć jak się zbytnio nie przygląda to nawet nie jest żle .jedynie jak ktoś odkręcał taki zderzak to prosiłbym o jakieś info jak to się trzyma.
dwie sruby pod grilem są do tego po jedenj w bocznych kratkach i po jedenj w obu nadkolach do tego jeszcze kilka kołków plastikowych w nadkolach chyba po 3 szt jak dobrze pamiętam
- Jeżu
- VW Baron
- Auto: VW Golf mk1 cabrio 91
- Silnik: 2H
Apropo kratek brakuje mi prawej od strony pasażera,da rade gdzie kupić nowy do cabrio,na allegro i olx nie ma
Apropo dokładka od Mk4 v6 lub gti jahre spasuje do cabrio?
Apropo dokładka od Mk4 v6 lub gti jahre spasuje do cabrio?
Był vw golf Mk2 1,3 GT
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
dokladka nie spasuje a jesli chodzi o kratki to pytaj w ASO ja kiedys szukalem zaslepki haka do tylnego zderzaka na allegro była jedna sztuka za 100 uzwyana a w ASO 48zł Nowa