Dach w cabrio - pomoc !!!
wrona513, nie wyeliminujesz ich całkiem przeciez. u kazdego z nas wieje a wszczególności jak sie powyzej 100km/h jedzie... Lansuj sie a nie ganiasz i nie bedzie problemu ;p hehehe
Ostatnio zmieniony śr mar 03, 2010 13:18 przez bogo27, łącznie zmieniany 1 raz.
wrona513, moze rozwiązanie to nowe klamki... Mi kumpel przywoził z Niemiec to wyszło mi 130zł za sztuke. Sieńko chce 570zł ;p hehehe! wyregulowałem i jest bomba. Moze ta Twoja fura juz banana przypomina i od dziur na drodze zaczaczyna sie składac ;p A tak powaznie to nie powinno byc takiego cyrku. Klamki mają tyle regulacji ze to być nie moze... w mk1 ma mase a czy w mk3 tez to ciezko powiedzieć. Wrzuć jakąs fotke tych klamek. Ciekawe czy one chociaz podobne do tych mk1
tylko co do tego bedą miały linki? chyba to nie to... moze tam mniej gwintu do regulacji w mk3? a dach do uszczelki przylega czy nie bardzo?
tylko co do tego bedą miały linki? chyba to nie to... moze tam mniej gwintu do regulacji w mk3? a dach do uszczelki przylega czy nie bardzo?
Ostatnio zmieniony czw mar 04, 2010 22:24 przez bogo27, łącznie zmieniany 1 raz.