Czesci do Golfa 4 cabrio
Czesci do Golfa 4 cabrio
Witam.
Mam taki problem, że zaczą mi "gnić" mój golfik i chciałem się zapytać czy czesci blacharskie pasuja od zwyklego golfa a jesli tak to ktorego modelu. Interesuja mnie najbardziej blotniki przednie i zderzak przedni (zderzak nie gnije )
Pozdrawiam wszystkich fanow i dzieki za pomoc
Mam taki problem, że zaczą mi "gnić" mój golfik i chciałem się zapytać czy czesci blacharskie pasuja od zwyklego golfa a jesli tak to ktorego modelu. Interesuja mnie najbardziej blotniki przednie i zderzak przedni (zderzak nie gnije )
Re: Czesci do Golfa 4 cabrio
Błotniki nie pasują od innych modeli, sam zbierałem do mojego bo mam identyczny problem i trochę mi zajęło żeby pozbierać błotniki , można coś trafić na allegroMichu86pp pisze:Witam.
-
- Gadatliwa bestia
Czesci do Golfa 4 cabrio
Zderzak też nie pasuje, wszystko musi być od cabrio. Jak będziesz robił błotniki, to zdejmij osłony nadkoli i zajrzyj do progów - tam też będzie pewnie rdza
Czesci do Golfa 4 cabrio
My kolego mówimy o IV cabrio.Przód IV cabrio jest tak zrobiony,że ze zwykłej czwórki pasują tylko lampy.Nawet znaczek VW jest inny.
- ToJaKijanka
- Mały gagatek
Czesci do Golfa 4 cabrio
Sorki za odkop lecz nie chciałem zakładać nowego tematu.
Chodzi mi o zderzak przedni do golfa 4 cabrio (3.5). Czy zderzak od zwyklej 4 przy ewentualnir lekkich modzeniach podejdzie do cabrio?? Czy mam zapomnieć o zderzaku od zwykłej 4?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Chodzi mi o zderzak przedni do golfa 4 cabrio (3.5). Czy zderzak od zwyklej 4 przy ewentualnir lekkich modzeniach podejdzie do cabrio?? Czy mam zapomnieć o zderzaku od zwykłej 4?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Czesci do Golfa 4 cabrio
Niestety nie pasuje od zwykłej IV - zapomnij o nim
Musi być tylko i wyłącznie od Cabrio.
Musi być tylko i wyłącznie od Cabrio.
- ToJaKijanka
- Mały gagatek
Czesci do Golfa 4 cabrio
Kurde szkoda
No ale jak by nie bylo to mocowania maja podobne?
A dokladka od 25Jahre by pasowala do cabrio czy tez nie?
No ale jak by nie bylo to mocowania maja podobne?
A dokladka od 25Jahre by pasowala do cabrio czy tez nie?
Czesci do Golfa 4 cabrio
Wymiary samego zderzaka są inne. Jest on tylko z wyglądu taki sam jak od zwykłej czwórki. Zatem i z dokładką może być kłopot
- ToJaKijanka
- Mały gagatek
Czesci do Golfa 4 cabrio
Kurde no nic, dzięki za odpowiedź
W miedzy czasie znalazłem coś takiego
http://www.lltek.com/volksgate/assets/i ... ler_xy.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
W miedzy czasie znalazłem coś takiego
http://www.lltek.com/volksgate/assets/i ... ler_xy.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Czesci do Golfa 4 cabrio
Pozwolę sobie podczepić do tematu... Jak kwestia kompatybilności lusterek między IV i IV cabrio?
Niestety mocowania lusterek w cabrio (mk3 i mk4) są inne niż w zwykłej budzieGarrison pisze:Pozwolę sobie podczepić do tematu... Jak kwestia kompatybilności lusterek między IV i IV cabrio?
Mini R50 B16A
MkIII Cabby ADZ
MKIV Variant ALH
Caddy 2k BLS
MkIII Cabby ADZ
MKIV Variant ALH
Caddy 2k BLS
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Czyli nawet przełożyć trójkątów nie da rady??profi.vw pisze:Niestety mocowania lusterek w cabrio (mk3 i mk4) są inne niż w zwykłej budzieGarrison pisze:Pozwolę sobie podczepić do tematu... Jak kwestia kompatybilności lusterek między IV i IV cabrio?