LEDy do każdego auta, światła dzienneNSSC/SERWIS ELEKTRONIKI
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
wczoraj odebralem pajaczka
dzisiaj zabralem sie za montowanie
wszystko elegancko, jak sie postepuje wedlug zasad jakie opisal "o montazu to wszytsko bedzie ok."
super swieci mocno kolorki super..takie jak zamowilem takie dostalem...
jutro wstawie zdjecia
pzdr. i wielki dzieki achamerski za super robote!!!!!!!!!!!!!!!
dzisiaj zabralem sie za montowanie
wszystko elegancko, jak sie postepuje wedlug zasad jakie opisal "o montazu to wszytsko bedzie ok."
super swieci mocno kolorki super..takie jak zamowilem takie dostalem...
jutro wstawie zdjecia
Ostatnio zmieniony wt lut 05, 2008 21:37 przez kris755, łącznie zmieniany 1 raz.
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
zion, dodałem fotkę wersji 7 jest na pierwszej podstronie tego wątku. Zobacz czy to jest to. Poza tym wiecej informacji wysyłałem na priv.zion pisze:
Jesli nie bedzie problemu, to chcialbym zestaw w kolorach:
1. niebieski
2. niebieski
3. niebieski
4. czerwony
5. niebieski
6. niebieski
7. niebieski
Prosze Cie o kontakt w tej sprawie.
Pozdrowionka,
Marek
[ Dodano: Wto Lut 05, 2008 9:49 pm ]
Macek GTC, chyba chcesz tą samą wersję numer 7. Zobacz fotkę. Wiecej informacji przeslę na priv.Macek GTC pisze:Chetnie zamowie wersje 6, czyli niebieskie z czerwona wstawka na regulacji temperatury powietrza, ale zeby te punkciki na pokretlach tez byly podswietlane na niebiesko.
[ Dodano: Wto Lut 05, 2008 9:50 pm ]
kris755, cieszę się ze mogłem pomóckris755 pisze:
Ostatnio zmieniony wt lut 05, 2008 22:51 przez achamerski, łącznie zmieniany 1 raz.
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
Zapraszam do mojego wątku w dziale GIEŁDA
- davidoff82
- Mały gagatek
- Auto: Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI
- Silnik: Awx
- Kontakt:
Dzis dostalem wykonanie bardzo ok, w weekend montaz to wtedy powiem co i jak.tomom pisze:No to ja również przyłączam się do bardzo zadowolonych klientów achamerskiego.
Oświetlenie jest zarąbiste.
Teraz muszę jeszcze pozmieniać podświetlenie innych włączników bo przy wynalazku achamerskiego to po prostu dno.
Wielki szacun dla kolegi javascript:em('achamerski, ')
Dzieki
Lepiej mieć Parkinsona i troche powylewać,
Niż Alzheimera i zapomnieć wypić...
Niż Alzheimera i zapomnieć wypić...
- Krystian GTD
- Ma gadane
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: MK3 Oświetlenie pokręteł nawiewu - modernizacja
też byłbym zainteresowany takim pajączkiem, kolego a mógłbyś mi doradzić który z twoich nawiewów najlepiej sie prezentuje? Bo w przyszłości chce pozmieniać całe oświetlenie wnętrza i nie wiem jaki kolor wybrać, waham się między niebieskim a czerwonym!
[img]http://images44.fotosik.pl/12/d26d0714fe3ce381.jpg[/img]
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: MK3 Oświetlenie pokręteł nawiewu - modernizacja
przembest188, trudno mi doradzić jaki kolor wybrać bo to kwestia gustu. Ja osobiście wole zielony Według mnie niebieski i czerwony prezentują się bardzo dobrze, a większość forumowiczów wybiera niebieski.przembest188 pisze:też byłbym zainteresowany takim pajączkiem, kolego a mógłbyś mi doradzić który z twoich nawiewów najlepiej sie prezentuje? Bo w przyszłości chce pozmieniać całe oświetlenie wnętrza i nie wiem jaki kolor wybrać, waham się między niebieskim a czerwonym!
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
kielta, wysłałem info na ggkielta pisze:achamerski, hej witm przegladałem twoje oswiietlenie nawiewu i powiem ci ze jest swietne chcialbym u siebie takie same,czytałem tez ze u ciebie mozna zakupic taka konstrukcje jestem nia zainteresowany jak bedziesz mogł odpisz
- seta_lp
- Mały gagatek
No dzis przyszlo do mnie moje podswietlenie... Jest troche za ciemno aby teraz montowac i moze zrobie to jutro... bo chce jeszcze wyprowadzic zasilanie do CBOXa wlasnie przerabiam go na taki podswietlany... ale dzis koncepcja sie zmienila i musze kupic diody na 12V bo rezystory mi sie juz nie chce lutowac...
Edit: Dzis zalozylem i miche mam od ucha do ucha... Sami popatrzcie...
Edit: Dzis zalozylem i miche mam od ucha do ucha... Sami popatrzcie...
Ostatnio zmieniony wt lut 12, 2008 23:50 przez seta_lp, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
jakbyś mógł, to podeślij mi tylko - jak możesz - wymiany każdego elementu płytki, resztę już sam sobię zdziałamachamerski pisze:RAFIK-XX, wszystko jest w instrukcji montażu opisane. Jak nie masz to Ci podeślę.
Z góry dziękuję
a oto moje dzieło (radio też zrobiłem pod kolor)
Ostatnio zmieniony śr lut 13, 2008 22:29 przez prezesik25, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
bysiek_s_k tak oczywiście mogę wykonac. Wyślę Ci info na priv.bysiek_s_k pisze:achamerski możesz jeszcze wykonać dla mnie pajączka?